Χρυσή Μπαχαρίδου: “Προτεραιότητά μου η καθημερινή επαφή με τους πολίτες του Έβρου” (βίντεο)

Μεγαλειώδης προσέλευση στον Αγιασμό του πολιτικού γραφείου της Χρυσής Μπαχαρίδου

Με μία πέρα τον προσδοκιών προσέλευση πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ ο Αγιασμός του πολιτικού γραφείου της Χρυσής Μπαχαρίδου στην Ορεστιάδα.

Το πλήθος του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο έξω από το πολιτικό γραφείο έδωσε μήνυμα στήριξης στην συμπολίτισσα του ενώ η παρουσία θεσμικών φορέων και κυρίως η τοποθέτηση του Δήμαρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη έδειξε τη δυναμική της υποψηφιότητας της Χρυσής Μπαχαρίδου για τις εκλογές της Κυριακής.

Χορηγούμενη

Στην ομιλία της η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε στη τιμή που της έκανε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης να την εντάξει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και δεσμεύθηκε να υπηρετήσει τους πολίτες τονίζοντας ότι είναι μία από αυτούς καθώς η ίδια ζει και εργάζεται στον Έβρο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής είναι προβλήματα που τα ζει και η ίδια.

Η Χρυσή Μπαχαρίδου ζήτησε ισχυρή εντολή από τους πολίτες ώστε με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υλοποιηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ενώ κλείνοντας την ομιλία της τόνισε πως μέλημα της ίδιας αλλά και της νέα γενιάς πολιτικών που εκπροσωπεί είναι να αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών και να τα μεταφέρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Δείτε την ομιλία της Χρυσής Μπαχαρίδου:

Η ομιλία της Χρυσής Μπαχαρίδου:

Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε και ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση μου.
Είναι μεγάλη η συγκίνηση που βρίσκεστε εδώ απόψε μαζί μου, και με στηρίζετε σε αυτή μου την προσπάθεια! Είναι σημαντικό να γεννιέσαι, να μεγαλώνεις σε έναν τόπο, να αγωνίζεσαι για χρόνια και να έρχεται η στιγμή να διεκδικείς και επίσημα να εκπροσωπήσεις τον τόπο σου στο εθνικό κοινοβούλιο .

Βλέπω πρόσωπα γνωστά και αγαπημένα, ανθρώπους που με γνωρίζουν για χρόνια… και νιώθω πως δεν υπάρχει λόγος να πω πολλά απόψε… Μόνο να σας πω πως αυτός ο αγώνας είναι κοινός!

Την αναμέτρηση της Κυριακής -της εβδόμης Ιουλίου- και την αναμέτρηση με την καθημερινότητα μαζί θα την δώσουμε, και θα νικήσουμε. Καμία ψήφος χαμένη. Τελείωσε η εποχή που περιμέναμε άλλους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της ζωής μας στον ακριτικό Έβρο! Θα δουλέψουμε εμείς για εμάς….σύλλογοι, φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, βουλευτές…ενωμένοι μπορούμε να ακουστούμε και να τα καταφέρουμε…να αλλάξουμε όσα πρέπει να αλλάξουν στον τόπο μας….γιατί τον ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα… είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να καταλάβεις, να νιώσεις, να πονέσεις, να αγωνιστείς με το ίδιο πάθος για έναν τόπο όταν δεν ζεις σε αυτόν, όταν δεν ξέρεις τους ανθρώπους του…Διεκδικώ να γίνω η φωνή σας γιατί ζω εδώ…

-Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, εντάσσοντάς με στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας
Η αρχική δέσμευση της ΝΔ για ανανέωση γίνεται πράξη.
Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν εδώ ο πρόεδρος της ΝΔ…από εδώ από τον Έβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το έναυσμα για να δοθεί ισχυρή εντολή για την διακυβέρνηση της χώρας, έτσι ώστε να μην μπούμε σε νέες περιπέτειες και να υλοποιήσουμε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα το πρόγραμμα μας. Ένα πρόγραμμα που ουσιαστικά μπορεί να στηρίξει όλες τις κοινωνικές ομάδες και σαφώς και το νομό μας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας βασίζεται σε 3 πυλώνες.
Στην μείωση της φορολογίας για όλους
Με δικαιότερη φορολογία που απελευθερώνει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα, ώστε κάθε Έλληνας να εξασφαλίζει την μεγαλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής για τον ίδιο και την οικογένεια του.
Σε νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.
Για να γυρίσει η χώρα σελίδα με ισχυρή ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή, χρειάζεται ένα κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ εργαζομένων, κράτους και επιχειρήσεων.
Και στην Περισσότερη ασφάλεια στα σύνορα μας.
Για να νιώθουμε ασφαλείς στα σπίτια και στις γειτονιές μας. Το ξέρουμε καλά εμείς στον Έβρο
Όταν έχεις φίλους, όταν έχεις αγάπη, έχεις και τη δύναμη να πετύχεις τα πάντα
Άλλωστε όλη τη διάρκεια της προεκλογική περιόδου αλλά και όλα τα προηγούμενα 3 χρόνια ήμουνα δίπλα σας και ήσασταν δίπλα μου και μιλήσαμε για όλα. Βρέθηκα σε κάθε γωνιά αυτού του τόπου.

Μαζί συνεχίζουμε να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο και από τη Δευτέρα όλοι μαζί θα προχωρήσουμε για αυτόν τον τόπο.

Εκπροσωπώ μία νέα γενιά πολιτικών, μέλημα μας είναι να σας ακούμε αληθινά και να μεταφέρουμε τα προβλήματα σας στην κεντρική εξουσία, στον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη και αυριανό πρωθυπουργό!

Kαι αυτό σας διαβεβαιώνω πως μπορώ να το κάνω πολύ καλά!

Προτεραιότητα μου είναι ο εργαζόμενος, ο Ελεύθερος επαγγελματίας, ο Αγρότης!

Αλλά και ο νέος, ο άνεργος ,αυτός που ξενιτεύτηκε και θέλει να γυρίσει πίσω!
Βάση μou είναι η κοινωνία και ο άνθρωπος. Δώστε μου ισχυρή εντολή και θα κάνω πράξη όσα θα συναποφασίζουμε.
Ενωμένοι μπορούμε, να πάμε τον Έβρο μια γενιά μπροστά.

***

Επίσης στο ραδιόφωνο sferikos 99,3 και στον Σάκη Σταυρίδη μίλησε η Χρυσή Μπαχαρίδου, υποψήφια βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία που το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποίησε την κεντρική πολιτική της εκδήλωση στην Ορεστιάδα.

Η Χρυσή Μπαχαρίδου δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη και συγκινημένη από την πολυπληθή παρουσία των πολιτών στην εκδήλωση της στην Ορεστιάδα κάτι που αντικατοπτρίζει την καλή και συχνή παρουσία που έχει με όλους τους κατοίκους της περιοχής.

“Ο κόσμος θέλει αν έχει άμεση επαφή και ανταπόκριση από τον πολιτική. Να υπάρχει μια διαδραστική σχέση και να ακούμε εμείς οι πολιτικοί να ακούμε τους πολίτες και να διεκδικούμε για τον τόπο μας από κέντρα λήψης αποφάσεων. Επίσης εγώ πιστεύω στην καλή συνεργασία των φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης” σημείωσε.

Η ίδια δήλωσε πως προτεραιότητά της θα είναι η προσωπική επαφή και η συνεργασία με τους πολίτες και τους φορείς της περιοχής.
Η αποψινή εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη, θα είναι χωρίς ομιλία, αλλά μια εκδήλωση ανταλλαγής απόψεων και γνωριμίας με τους πολίτες.

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα είπε η Χρυσή Μπαχαρίδου: