ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΑναρτήθηκε η δεύτερη αναμόρφωση του Δασικού Χάρτη σε Καβάλα και Θάσο

Αναρτήθηκε η δεύτερη αναμόρφωση του Δασικού Χάρτη σε Καβάλα και Θάσο

Τη δημοσιοποίηση της δεύτερης αναμόρφωσης του μερικώς κυρωμένου Δασικού Χάρτη για τις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλα και Θάσος ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δασών Καβάλας.

Η αναμόρφωση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 20 του νόμου 3889/2010 και εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 167516/08-05-2026 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δασών του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Δ΄ 379/15-05-2026.

Ο επικαιροποιημένος δασικός χάρτης έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα του Ελληνικό Κτηματολόγιο, όπου οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τις αλλαγές και τα νέα στοιχεία που αφορούν τις δασικές εκτάσεις των δύο περιοχών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Δασών Καβάλας στα τηλέφωνα 2513501047 και 2513501046.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια