fbpx
15 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

video

«Φέρελπις»: Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στις Φέρες (βίντεο)

Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο της Δ.Ε. Φερών από το Συλλόγο Νεολαίας Φερών «Φέρελπις», σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Ανακύκλωση με επιβράβευση στο Δ. Αλεξανδρούπολης με τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα Followgreen (βίντεο)

Μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος είναι πλέον διαθέσιμη και στους πολίτες που ζουν και εργάζονται στο Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Επιτετραμμένος του Πολωνού πρέσβη από ΟΛΑ: «Θα συναντηθούμε ξανά για να αναλύσουμε τεχνικά ζητήματα» (βίντεο)

Για μια πλούσια σε πληροφορία συζήτηση με τη διοίκηση του ΟΛΑ έκανε λόγο ο Επιτετραμμένος του Πολωνού πρέσβη στην Αθήνα, Tomasz Wisniewski, ο οποίος βρέθηκε χθες μαζί με τον πρέσβη της Πολωνίας στην Αθήνα, Artur Lompart, στην Αλεξανδρούπολη.

Ηλ. Δαστερίδης: «Νοέμβριο ξεκινούν οι παρεμβάσεις πρασίνου στους οικισμούς του Δ. Αλεξανδρούπολης» (βίντεο)

Αρχές Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις πρασίνου σε πάρκα και πλατείες όλων των οικισμών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, περιβάλλοντος, πρασίνου και βιώσιμης αστικής κινητικότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Ηλία Δαστερίδη.

Κ. Κουτσούκος: «Μπορούμε να κάνουμε άμεσα την έξοδο από την Εγνατία Οδό προς το ΠΓΝΑ – δε μας το επιτρέπουν επειδή δε συμφωνεί το...

Για το γεγονός ότι οι υπηρεσίες της «Εγνατία Οδός ΑΕ» μπορούν άμεσα να ανοιξουν έξοδο επί της Οδού προς τα επείγοντα περιστατικά του ΠΓΝΑ αλλά βρίσκουν άρνηση από το πανεπιστήμιο, έκανε λόγο ο διευθυντής υποστήριξης ανάπτυξης και εκμετάλλευσης «Εγνατία Οδός ΑΕ», Κωνσταντίνος Κουτσούκος.

Υπογραφή συμφώνου συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης (βίντεο)

Υπογράφηκε σήμερα το πρωί στο Ανθίμειο Κέντρο σύμφωνο συνεργασίας για την υλοποίηση δράσεων με στόχο την ομαλή ένταξη των παιδιών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου μέσω της τοπικής Μητροπόλεως στην κοινωνία.

Αλεξανδρούπολη: Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρέσβη της Πολωνίας στην Αθήνα (βίντεο)

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Πρέσβης της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, Artur Lompart, μαζί με τον επιτετραμμένο του, με στόχο να συζητήσουν με τους 120 Πολωνούς αστυνομικούς και συνοριοφύλακες που

Πολωνός πρέσβης από Αλεξανδρούπολη: «Το λιμάνι της πόλης θα γίνει ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ν. Ευρώπης» (βίντεο)

Για τη γεωστρατηγική σημασία του λιμανιού, καθώς και για επιχειρηματικές επενδύσεις συνομίλησε ο πρέσβης Πρέσβης της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, Artur Lompart, με τον πρόεδρο και το διευθύνοντα σύμβουλο του Ο.Λ.Α., Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ και Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου, στο πλαίσιο επίσκεψης των Πολωνών αξιωματούχων στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Γαλλία: Θρήνος για τον Σαμιουέλ Πατί

Στο σχολείο όπου υπηρετούσε ο αποκεφαλισθείς καθηγητής Σαμιουέλ Πατί συρρέουν δεκάδες άνθρωποι για να αφήσουν λίγα λουλούδια στην μνήμη του.

Ηλ. Δαστερίδης: «Ξεκίνησε η ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών στο Δ. Αλεξανδρούπολης» (βίντεο)

Με την τοποθέτηση ειδικών κάδων στον αστικό ιστό της πόλης ξεκίνησε η ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στο Δ. Αλεξανδρούπολης.

Δ. Πέτροβιτς: «Συζήτηση για τη διάνοιξη εξόδου επί της Εγνατίας Οδού για ασθενοφόρα με σκοπό τη διακομιδή στο ΠΓΝΑ» (βίντεο)

Συνάντηση της Π.Ε. Έβρου πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα με μοναδικό αντικείμενο τη διάνοιξη μιας εξόδου μόνο για ασθενοφόρα για τα προερχόμενα περιστατικά που χρήζουν άμεσης νοσηλείας στο ΠΓΝΑ. Αυτή η σύσκεψη έγινε σε συνέχεια της διάσκεψης που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, με το διευθύνοντα σύμβουλο της Εγνατίας Οδού, τον κ. Κουτσούκο, ο οποίος αποδέχθηκε το αίτημα η Εγνατία Οδός, πριν παραχωρηθεί, να αποκτήσει μια έξοδο μόνο για επείγοντα περιστατικά και αποκλειστικά για νοσοκομειακά οχήματα του ΠΓΝΑ.

Αμερικάνοι Αξιωματούχοι της Πρεσβείας και του Προξενείου ΗΠΑ επισκέφτηκαν την Αλεξανδρούπολη (βίντεο)

Την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η Γενικής Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Ελίζαμπεθ Λη, και ο Επιτετραμμένος στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντέιβιντ Μπέργκερ, με σκοπό να συζητήσουν με τοπικούς φορείς για την πόλη και το λιμάνι της.

Επιτετραμμένος στην πρεσβεία των ΗΠΑ: «Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης έχει την προοπτική να γίνει ένα πραγματικό οχυρό του ΝΑΤΟ» (βίντεο)

Για την προοπτική του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης να γίνει ένα πραγματικό οχυρό του ΝΑΤΟ, καθώς και μελλοντικά σχέδια μιας μεγάλης αμερικανικής στρατιωτικής άσκησης στο λιμάνι έκανε λόγο ο Επιτετραμμένος στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντέιβιντ Μπέργκερ, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί μαζί με τη νέα Γενική Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Ελίζαμπεθ Λη, στην πόλη.

Έλληνες και Αρμένιοι στο τελωνείο των Κήπων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική Ερντογάν (βίντεο)

Έλληνες και Αρμένιοι προχώρησαν σε μαζική κινητοποίηση σήμερα το πρωί της Δευτέρας στο τελωνείο των Κήπων. Οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα στις ομορφιές της Σαμοθράκης (βίντεο)

Το Κάστρο της Χώρας που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου του ομώνυμου, σύγχρονου οικισμού της Σαμοθράκης επισκέφθηκε αργά το απόγευμα ο Πρωθυπουργός...

Μητσοτάκης από Φέρες Έβρου: «Τηρήσαμε την υπόσχεσή μας» (βίντεο)

Στις Φέρες του Έβρου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με το επιτελείο του, για να παρακολουθήσει την παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών του νέου φράχτη αλλά και για να συνομιλήσει μαζί με τους τοπικούς παράγοντες και φορείς. Στη συνέχεια βρέθηκε στη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, όπου και συνομίλησε με το Μητροπολίτης της πόλης, σεβασμιώτατο Άνθιμο, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης, όπου και ενημερώθηκε για τα νέα δεδομένα του λιμανιού.

Κ. Μητσοτάκης από Αλεξανδρούπολη: «Νομίζω ότι η επένδυση στο λιμάνι θα καταστήσει την πόλη οικονομικό κέντρο» (βίντεο)

«Οικονομικό και γεωπολιτικό κέντρο» επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι θα γίνει η Αλεξανδρούπολη μετά τις επενδύσεις στο λιμάνι της, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Έβρου. Προηγουμένως, ο ίδιος και το επιτελείο του βρέθηκαν στις Φέρες, όπου και παρακολούθησαν παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου φράχτη στα σύνορα.

Κ. Μητσοτάκης από Σαμοθράκη: «Το 2022 θα είναι έτοιμο το Κέντρο Υγείας» (βίντεο)

Το 2022 θα είναι έτοιμο το νέο ΚΥ στη Χώρα Σαμοθράκης επεσήμανε ο Πρωθυπουργός από το «νησί της Φτερωτής Νίκης», όπου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο πλαίσιο της διήμερες επίσκεψής του.

Ν. Παναγιωτόπουλος από Φέρες: «Θα ενισχυθεί σε έμψυχο υλικό η περιοχή Προβατώνας-Τυχερό» (βίντεο)

Το γεγονός ότι όχι μόνο δε θα κλείσει η 7η Ταξιαρχία στον Προβατώνα αλλά θα αυξηθεί και το έμψυχο υλικό στην περιοχή του Προβατώνα-Τυχερού επεσήμανε από τις Φέρες Έβρου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας στους προβληματισμούς του δημάρχου Σουφλίου, Παναγιώτη Καλακίκου.

Ο.Λ. Αλεξανδρούπολης: Σήμερα «κλειδώνουν» οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του 67% των μετοχών του (βίντεο)

Σήμερα είναι η μόνη μέρα που μπορεί να εκδηλώσει κανείς το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του 67% των μετοχών του ΟΛ. Αλεξανδρούπολης, με τη διαδικασία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και να ολοκληρώνεται στις 17:00. Μάλιστα, το αργότερο τη Δευτέρα το πρωί, θα υπάρχει μια πρώτη εικόνα με τα consortiums που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Ακ. Παρασκευόπουλος: «Συμβολική αλλά και ουσιαστική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Έβρο» (βίντεο)

Ως «συμβολική» αλλά συγχρόνως και άκρως «ουσιαστική» χαρακτήρισε την αυριανή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Αλεξανδρούπολη και τη Σαμοθράκη ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου, Άκης Παρασκευόπουλος.

Ψηφιακό απόσπασμα από την παράσταση ANAMNESIS/Αρχαία Ζώνη 2020 (βίντεο)

Λίγο πριν την επίσημη αγωνιώδη έναρξη της νέας πολιτιστικής σαιζόν, η ομάδα της ΑNAMNESIS μεταδίδει ένα θετικότατο μήνυμα, ένα ψηφιακό απόσπασμα από...

Π. Τσίρτσης: «Προσπαθούμε να διεκδικήσουμε όλα αυτά που χάθηκαν με τις πολιτικές των μνημονίων» (βίντεο)

Για τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές στο Δημόσιο τομέα, τις ελαστικές σχέσεις εργασίες στον ιδιωτικό και την έλλειψη υγειονομικής «οχύρωσης» των εργαζομένων στους χώρους εργασίας έκανε λόγο σήμερα το πρωί ο πρόεδρος Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Έβρου, Παναγιώτης Τσίρτσης, στο πλαίσιο πανελλαδικής απεργίας για την παιδεία και την υγεία.

Αλεξανδρούπολη: Σωματεία, Ενώσεις και Σύλλογοι Εκπαιδευτικών απεργούν για την εκπαίδευση (βίντεο)

Με αιτήματα τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των τάξεων στα σχολεία συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί μπροστά από το δημαρχείο και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Αλεξανδρούπολης Σωματεία, Σύλλογοι και Ενώσεις Εκπαιδευτικών. Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν πορεία στη Λ. Δημοκρατίας της Αλεξανδρούπολης.

AXD Short film festival: Ο νέος κινηματογραφικός θεσμός της Αλεξανδρούπολης! (βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη χρονιά του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Αλεξανδρούπολης. Στις 03 Οκτωβρίου 2020 ο κατάμεστος κινηματογράφος Φλοίσβος...

Διαβασε και αυτο

- Advertisement -