Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
28.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΚαθημερινάΚαιρόςΜικρή άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα Πέμπτη

Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα Πέμπτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Αττική

Καιρός: αίθριος.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 23 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασία: από 19 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.

Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 19 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά της Ηπείρου.

Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Θεσσαλία.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 20 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 22 έως 28 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος.Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 24 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Ροδόπης

«Ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας. Αυτό είναι και το όραμά μας...

POP UP! Κουλ: Το κρασί της Θράκης… αλλιώς, στον πεζόδρομο του Ταχυδρομείου

Στο πλαίσιο της 4ης ημέρας της Ναυτικής Εβδομάδας Αλεξανδρούπολης, ο πεζόδρομος του Ταχυδρομείου μεταμορφώθηκε...

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο στην πρώτη δεκάδα με τα μεγαλύτερα ποσοστά μετακίνησης πληθυσμού σε ολόκληρη την Ελλάδα

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο. Τρεις ακριτικές περιοχές της ΠΕ Έβρου που σ' ότι αφορά στο...

Παρόμοια