ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΕκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή

Εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου 2026 εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνική Αστυνομία στην Κομοτηνή, στην έδρα της Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην ημερίδα συμμετείχαν συνολικά δώδεκα αξιωματικοί και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ειδικότερα, το πρόγραμμα παρακολούθησαν οκτώ στελέχη – διαπραγματευτές, ένας ψυχίατρος και τρεις ψυχολόγοι – Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων.

Τον συντονισμό της ημερίδας είχε αξιωματικός της Ειδικής Εκπαιδευτικής Ομάδας Διαπραγματευτών, ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκη.

Στόχος της εκπαιδευτικής δράσης ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε ζητήματα διαχείρισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση επιχειρησιακών περιστατικών στο πλαίσιο της αστυνομικής δράσης.

Όπως επισημαίνεται, η εκπαίδευση αποσκοπεί στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση αντίστοιχων υποθέσεων και στην ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια