Ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή μια πολύ σημαντική παρέμβαση που στόχο έχει την βελτίωση της προσβασιμότητα των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται, των επισκεπτών και των Σωμάτων Ασφαλείας στο Δέλτα Έβρου.
Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με προσωπικό και μηχανήματα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και μην σημαντική υποστήριξη άλλων υπηρεσιών και με χρήση αδρανών υλικών.
Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία πρόσβασης στο Δέλτα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τις υπόλοιπες ανάγκες της Τεχνικής μας Υπηρεσίας.
“Με τις λίγες δυνάμεις μας, αλλά με πολλή όρεξη, σωστό σχεδιασμό και σκληρή δουλειά, προσπαθούμε να καταφέρουμε τα μέγιστα, ώστε να λύσουμε χρονίζοντα προβλήματα του δήμου μας” αναφέρει ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Γιάννη Ναϊτίδη.




