fbpx
3.3 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2020

Το μυστικό γεύσης για κάποια από τα λαχανικά μας

- Χορηγούμενη-

Υπάρχουν μικροπράγματα που μπορούμε να εντάξουμε στη μαγειρική μας και να έχουμε σημαντική βελτίωση στη γεύση των πιάτων μας.

Γι’ αυτά δεν χρειάζεται μάλιστα να φοιτήσεις σε σχολή μαγειρικής. Ούτε εμπειρία χρειάζεται, καθώς όσοι ξέρουν είναι εδώ για να μας κατατοπίσουν.

Αυτό μας λένε οι food editors του Epicurious καθώς μοιράζονται μαζί μας τα tips της δικής τους εμπειρίας. Αλλά και γνώσης.

- Χορηγούμενη-

Σε ένα τέτοιο λοιπόν μάς λένε πως υπάρχουν λαχανικά που καλό είναι να καρυκεύονται με ζάχαρη.

Καρότα, ντομάτες και κολοκυνθοειδή, αυτά τα λαχανικά έχουν μια φυσική γλυκύτητα που ζωντανεύει με μια πρέζα («μόλις μία πρέζα») ζάχαρης όταν τα μαγειρεύουμε…

- Χορηγούμενη-

Διαβασε και αυτο

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

150.000 βιβλία στο πρώτο bazaar βιβλίων της Αλεξανδρούπολης (βίντεο)

Περισσότερα από 150.000 βιβλία 100 και παραπάνω εκδοτικών οίκων «φιγουράρουν» στους πάγκους του πρώτου bazaar βιβλίου στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο φέρει τον τίτλο “Bookfest” και λαμβάνει χώρα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 158 (Πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου).
- Χορηγούμενη -