fbpx
16 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Το καλύτερο κόλπο για να διαλέξετε καλό καρπούζι

- Χορηγούμενη-

Ο βασιλιάς των καλοκαιρινών φρούτων είναι αδιαμφισβήτητα το καρπούζι. Το πρόβλημα είναι πως ξεχωρίζουμε το γινωμένο από το άγουρο;

- Χορηγούμενη-1

Δύο πράγματα μπορούν να συμβούν. Το πρώτο είναι να μας το ” σφάξει ” ο μανάβης και να το ελέγχουμε. Το δεύτερο είναι αποκτήσουμε γνώσεις.

Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να προσέχετε:
1. Η αποχρωματισμένη περιοχή, στο σημείο που το καρπούζι ακουμπά στο έδαφος, θα πρέπει να έχει κιτρινίσει.

  1. - Χορηγούμενη-

    Όταν ξύνετε το φλοιό με το νύχι σας θα πρέπει να αποκολλάται εύκολα.

  2. Θα πρέπει να είναι βαρύ σε σχέση με το μέγεθός του.

  3. Όταν το χτυπάτε στο κέντρο του θα πρέπει να κάνει έναν βαθύ και υπόκωφο ήχο.

  4. Θα πρέπει ο φλοιός να έχει χάσει τη γυαλάδα του.

  5. Θα πρέπει να έχει μειωθεί το χρωματικό κοντράστ ανάμεσα στις ανοιχτόχρωμες ρίγες και το βαθύ πράσινο του φλοιού.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

 

Διαβασε και αυτο

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ