Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου, 2025
14.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςvideoΤι είναι η ευεξία; Μία wellness coach από την Αλεξανδρούπολη απαντά

Τι είναι η ευεξία; Μία wellness coach από την Αλεξανδρούπολη απαντά

Για τον ορισμό της ευεξίας, της ευζωίας αλλά και τους τρόπους επίτευξης αυτών έκανε λόγο η Αγάπη Θεοφανάκη, μια Wellness Coach από την Αλεξανδρούπολη και μέλος της ομάδας Wellness League

«Η ευεξία είναι το σύνολο των καλών συνηθειών. Σε μια εποχή που οι άνθρωποι αναζητούν την ευεξία, οι δημιουργοί της Wellness League πηγαίνουν πέρα από αυτό, πηγαίνουν στην ευζωία, η οποία είναι μια έννοια ανώτερη – είναι η ευδαιμονία σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, η επίτευξη τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής υγείας, και αυτό μας οδηγεί σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής και σε μια καλύτερη καθημερινότητα» δήλωσε στο evros24 η κα Θεοφανάκη, προσθέτοντας πως η ευεξία είναι ένα ταξίδι δίχως τέλος.

H Αγάπη Θεοφανάκη

«Ξεκινάς από ένα στάδιο και διαρκώς εξελίσσεσαι. Το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα είναι να θέσουμε το στόχο μας, ο οποίος πρέπει να είναι συγκεκριμένος, μετρήσιμος, και να είναι δικός μας. Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από το κοινωνικό σύνολο, όπως για παράδειγμα ο έλεγχος του βάρους, που πρέπει να είναι δικός μας στόχος. Αν είναι δικός μας στόχος και δεν επηρεάζεται από το κοινωνικό σύνολο, βρισκόμαστε στο τέλειο σημείο για να τον πετύχουμε» επεσήμανε η ίδια, κάνοντας λόγο για κάτι που κινητοποιεί τους ανθρώπους, για αυτό που τους κάνει να αλλάξουν τις μας συνήθειές τους σαν άνθρωποι. «Αν βρούμε το δικό μας “γιατί”, βρισκόμαστε στο τέλειο σημείο αυτού του όμορφου ταξιδιού» τόνισε. 

«Ένα επίσης πολύ όμορφο βήμα είναι η καταγραφή των συναισθημάτων μας, ο άνθρωπος που καταγράφει τα συναισθήματά του για να πετύχει ένα στόχο βρίσκεται στο τέλειο σημείο για να το πετύχει και έχει ένα κίνητρο να το κάνει – Το ταξίδι της ευεξίας δεν έχει τέλος, έχει συνέχεια» κατέληξε η Wellness Coach από την Αλεξανδρούπολη.

Η Wellness League

Η Wellness League είναι μια ομάδα ανθρώπων που έχει ως όραμα να κάνει τον κόσμο λίγο πιο υγιή και χαρούμενο, να νιώθουν οι άνθρωποι την ευγνωμοσύνη που μπορεί να πάρουν από αυτή τη ζωή.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Κομοτηνή: Συνελήφθη ημεδαπός με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για απάτη

Στην Κομοτηνή, τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Οκτωβρίου 2025, αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας...

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. και ιατρός Γιάννης Καβαρατζής

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Καβαρατζής, γιατρός και πρώην...

Αιφνιδιαστικό κλείσιμο ΕΛΤΑ σε Σουφλί, Τυχερό και Μεταξάδες – Ολόκληρος ο Δήμος Σουφλίου χωρίς ταχυδρομείο

Αιφνιδιασμό και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η ξαφνική απόφαση της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ)...

Νέα ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σιγρί Λέσβου – Μεστά Χίου – Πειραιάς: Υπεγράφη η προκήρυξη του διαγωνισμού

Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή...

Παρόμοια