Συνεχίζονται κανονικά και με εντατικούς ρυθμούς οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, στην γενικότερη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και την εν γένει εικόνα της πρωτεύουσας του Έβρου.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις στους οικισμούς του Απαλού, της Νίψας, του Άβαντα και στο κέντρο της πόλης, στους δρόμους πέριξ του Αγίου Νικολάου, και της ΔΕΗ, ενώ ολοκληρώνονται οι εργασίες απέναντι από το Δημοτικό Στάδιο “Φώτης Κοσμάς” και την περιοχή της Απολλωνιαδας, εξηγεί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Κουκουράβας.

Οι παρεμβάσεις αυτές λύνουν ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα των πολιτών, καθώς η – ομολογουμένως- κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονταν πολλά σημεία του οδοστρώματος της πόλης ήταν ο “πονοκέφαλος” των οδηγών.

Χορηγούμενη

 

Πρόβλημα το οποίο πλέον δεν υφίσταται αν μη τι άλλο στον ίδιο βαθμό, με τη Δημοτική Αρχή να δείχνει εμπράκτως ότι τάσσεται στο πλευρό του πολίτη, και αφουγκράζεται τις ανάγκες του.

Βέβαια, όπως επεσήμανε και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, στην προσπάθεια αυτή θα πρέπει να συνδράμουν και οι πολίτες, πολύ απλά, ενημερώνοντας την “Γραμμή Δημότη”, τα γνωστά σε όλους 5 διάρια (2551022222)