Στο Open η δασκάλα που έπεσε σε μπλόκο μεταναστών και προσφύγων στο Διδυμότειχο (βίντεο)

Διανύει 235 χλμ τη μέρα για να πάει στο σχολείο που διδάσκει - Το βίντεο με όσα περιγράφει

 

 

Δασκάλα που διανύει 235 χιλιόμετρα, με το αυτοκίνητό της, για να πάει στο σχολείο που διδάσκει στους Μεταξάδες, ένα χωριό του Διδυμοτείχου, χρειάστηκε να αλλάξει διαδρομή όταν έπεσε σε μπλόκο μεταναστών/προσφύγων.

Όπως περιέγραψε η ίδια στο Open: «Η εικόνα ανθρώπων να περπατούν στην άκρη του δρόμου, είναι δυστυχώς συνηθισμένη. Το ασυνήθιστο της υπόθεσης και το άσχημο είναι ότι αρχίζουν πλέον να δρουν αρνητικά. Μπλοκάρουν δρόμους. Μια πολυάριθμη ομάδα παράτυπων μεταναστών, μου ανέκοψε την πορεία, πετώντας στο δρόμο τους σάκους τους. Έγινε στις 8:00 το πρωί».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν της είπαν ή αν τις ζήτησαν κάτι εκείνη, απάντησε: «Ας απαντήσουμε χρησιμοποιώντας τη λογική: Ένα αυτοκίνητο, μία οδηγός, μία ομάδα πολυάριθμη νεαρών ανδρών. Πού θα έμπαιναν όλοι αν μου το έπαιρναν; Εγώ τι θα γινόμουν παρέα με τους υπόλοιπους; Τρόμαξα, όμως αντέδρασα όπως έπρεπε. Κοκάλωσα το αμάξι, έκανα αναστροφή κι έφυγα».

Η δασκάλα κ. Κατερίνα Φωτιάδου εξήγησε ότι έχει συνηθίσει να οδηγεί σε στενούς επαρχιακούς δρόμους και αντέδρασε ακαριαία.

Δείτε το βίντεο με όσα περιγράφει: