Πώς να αναβαθμίσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας βιβλία

Τα βιβλία, εκτός από αγαπημένο ritual και έμπνευση, αποτελούν και ιδανική διακοσμητική προσθήκη σε έναν χώρο. Τα καλά νέα είναι πως ακόμα και αν δεν έχει μείνει χώρος στη βιβλιοθήκη σου για άλλα βιβλία, εσύ μπορείς να συνεχίσεις να επενδύεις.

Απλά θα τα διακοσμήσεις σε κάποιο ή σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

Δες μερικούς τρόπους:

Σε συνδυασμό με λουλούδια στο coffee table

Ένας από τους βασικούς λόγους που είναι τόσο cool η διακόσμηση με βιβλία, είναι ότι ο χώρος είναι πάντα Insta-ready. Αυτό είναι ακόμα πιο εύκολο όταν συνδυάσεις τα βιβλία μαζί με άλλα stylish αξεσουάρ, όπως τα λουλούδια. Τα λουλούδια, όπως και τα βιβλία, δίνουν μια γειωμένη αυθεντικότητα στον χώρο και τον κάνουν να φαίνεται περισσότερο cozy και λιγότερο επιτηδευμένος.

Δίπλα στο κρεβάτι

Αν η βιβλιοθήκη σου έχει γεμίσει, δεν πειράζει. Το κομοδίνο σου είναι μια ιδανική επιλογή για αυτή την περίπτωση. Αν βέβαια υπάρχει χώρος δίπλα στο κρεβάτι σου για ένα μεγαλύτερο έπιπλο, ακόμα καλύτερα. Μπορείς εκεί να μαζέψεις όλα τα βιβλία που θεωρείς ότι ιδανικά διαβάζονται πριν τον ύπνο. Πρόσθεσε και κάποιο stylish λαμπατέρ, φυτά και αγαπημένες φωτογραφίες και θα έχεις την πιο δημιουργική και inspiring γωνία του σπιτιού ακριβώς δίπλα στο μαξιλάρι σου.

Ως βάση

Μια πολύ stylish χρήση των βιβλίων είναι ως βάση για να ανυψώσεις ένα αντικείμενο. Μπορείς να κάνεις μια σύνθεση από κάποια βιβλία σε κοντινές αποχρώσεις και να τα χρησιμοποιήσεις ως βάση για ένα φυτό, ένα κερί ή ένα ιδιαίτερο αντικείμενο του σπιτιού σου.

Στο μπάνιο

Μπορεί να μη σου περνούσε ποτέ από το μυαλό αλλά αν δεν υπάρχει άλλος χώρος στη βιβλιοθήκη σου, τα βιβλία σου μπορούν να φιλοξενηθούν και στο μπάνιο. Όχι απλώς θα σου δώσουν λίγο έξτρα χώρο και θα αφήσουν τα ράφια σου να αναπνεύσουν, αλλά θα δώσουν και ένα πολύ καλόγουστο αποτέλεσμα. Μπορείς αν τα διακοσμήσεις εκεί με κάθε τρόπο, αρκεί να προσέξεις να μείνουν μακριά από το νερό, τους ατμούς και γενικά να είναι ασφαλή.