ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΠοδοσφαιρικός αγώνας 5x5 με κοινωνικό μήνυμα «Βάζουμε γκολ στην Ισότητα»

Ποδοσφαιρικός αγώνας 5×5 με κοινωνικό μήνυμα «Βάζουμε γκολ στην Ισότητα»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης, διοργανώνουν την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 μίνι τουρνουά ποδοσφαιρικών αγώνων 5×5 με τη συμμετοχή ομάδων (άνδρες – γυναίκες, αγόρια – κορίτσια) από φορείς, υπηρεσίες, σχολεία και συλλόγους της Αλεξανδρούπολης. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν αθλήτριες από την ομάδα της Μεικτής Θράκης. Ώρα έναρξης της δράσης είναι στις 21:00 και θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλιακή οδό, απέναντι από το Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή το 2ο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη (16-17-18 Ιουνίου). Το Συμβουλευτικό Κέντρο καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην αθλητική εκδήλωση με στόχο την καταπολέμηση των έμφυλων στερεοτύπων και την ανάδειξη της ισότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Συμβουλευτικού Κέντρου, Β΄ ΚΑΠΗ (1ος όροφος), Καρτάλη 2, στο τηλέφωνο 2551025629 και στο email: [email protected]

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια