Ουφούκ Μουσταφά: “Η Θράκη παράδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης διαφορετικών θρησκειών και πολιτισμών” (βίντεο)

Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Απριλίου 2019, οι τρεις υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ουφούκ Μουσταφά, Δημήτρης Παπαδημούλης και Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνεχίζοντας την περιοδεία τους στη Θράκη, μίλησαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Η Ουφούκ Μουσταφά που είναι δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος του Δήμου Κομοτηνής τόνισε για άλλη μια φορά στις δηλώσεις της, πως «Οι ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες, οι πιο ιστορικές εκλογές που θα αντιμετωπίσουμε από τη Μεταπολίτευση και μετά. Οι προοδευτικές δυνάμεις θα παλέψουν για μια Ευρώπη της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης που το διαφορετικό, όπως θέλουν να το προβάλλουν οι δυνάμεις της δεξιάς δεν θα είναι ο στόχος, δεν θα είναι στο στόχαστρο”.

Συνεχίζοντας η Ουφούκ Μουσταφά αναφέρθηκε στην Θράκη λέγοντας πως “η περιοχή μας έχει να διδάξει ένα μάθημα στην Ευρώπη. Μπορεί να διδάξει το μάθημα της συνύπαρξης των διαφορετικοτήτων, τον πολυπολιτισμό. Πως μπορούνε διάφορα, ήθη, έθιμα, γλώσσες, θρησκείες να συνυπάρχουν”.

Κλείνοντας, κάλεσε όλους τους “προοδευτικούς ανθρώπους, όλους τους δημοκράτες, όλους τους σοσιαλιστές, όλους όσους έχουν έγνοια την αυριανή μέρα να ταχθούμε μαζί για να παλέψουμε για μια δίκαιη, δημοκρατική Ευρώπη».

Δείτε τις δηλώσεις της Ουφούκ Μουσταφά: