ΑρχικήΕιδήσειςΠεριφερεια ΑΜ-θΟρκίστηκαν τρία νέα στελέχη στην Περιφέρεια ΑΜΘ – Ενίσχυση σε διοικητικές και...

Ορκίστηκαν τρία νέα στελέχη στην Περιφέρεια ΑΜΘ – Ενίσχυση σε διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες

Στην ορκωμοσία τριών νέων στελεχών που εντάσσονται στο δυναμικό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προχώρησε η διοίκηση, την Τετάρτη 19 Μαρτίου.

Τα νέα στελέχη θα καλύψουν ανάγκες σε καίριους τομείς της διοίκησης και των τεχνικών υπηρεσιών, με ειδικότητες ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού και ΠΕ Μηχανικών/Αρχιτεκτόνων, ενισχύοντας τη λειτουργία των υπηρεσιών.

Σε δήλωσή του, ο Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης υπογράμμισε ότι η στελέχωση με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αναβάθμιση της λειτουργίας της Περιφέρειας και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Παράλληλα, καλωσόρισε τα νέα στελέχη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια