Όλα έτοιμα για την Γιορτή Κρασιού 2018 (video)

Με πυρετώδεις ρυθμούς δουλεύουν  τα συνεργεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης αλλά και οι εθελοντές, προκειμένου όλα είναι έτοιμα και στην εντέλεια, για την έναρξη την Τετάρτη 22 Αυγούστου, της Γιορτής Κρασιού 2018, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στην Αλεξανδρούπολη.

Το πρόγραμμα για άλλη μία χρονιά πλούσιο με, παραδοσιακή μουσική, αλλά και την  παρουσία μεγάλων ονομάτων του λαϊκού τραγουδιού. Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη ξεκινάει η γιορτή με τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου, την Πέμπτη Θρακιώτικη βραδιά, την Παρασκευή  Ποντιακά και το Σάββατο Κρητικά, ακολουθεί η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα ο “τροβαδούρος του έρωτα” Γιάννης Πάριος, θα πάρει τη σκυτάλη.

Η Γιορτή Κρασιού θα κλείσει την Τρίτη με Σαρακατσάνικο και Θρακιώτικο γλέντι όπου – σημειωτέον – θα έχει ελεύθερη είσοδο.

Χορηγούμενη

Ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ, Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης, δήλωσε αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και θα είναι έτοιμα στην ώρα τους, πρόσθεσε ωστόσο κάτι πολύ σημαντικό, ότι ναι μεν είναι γιορτή κρασιού, ωστόσο παν μέτρον άριστον, και θα πρέπει όλοι να προσέχουμε στην κατανάλωση του κρασιού.

“Θα πρέπει όλοι να προσέχουμε πάρα πολύ ιδιαίτερα στην ηλικία των παιδιών, και σε αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν και οι γονείς, Δε δίνουμε σε άτομα κάτω των 18 ετών, αλλά και οι ενήλικες, με μέτρο” δήλωσε χαρακτηριστικά.