Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
23.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικηΟ Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε σήμερα τον Έβρο

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε σήμερα τον Έβρο

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε σήμερα τον Έβρο, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και την πορεία των εργασιών των αποτρεπτικών εμποδίων.

Αρχικά μετέβη στο Ελληνικό Φυλάκιο 1, στις Καστανιές Έβρου, όπου πραγματοποίησε διαδοχικές συσκέψεις με το Δήμαρχο Ορεστιάδας και με ανώτατους Αξιωματικούς του Στρατού, Διοικητές στρατιωτικών σχηματισμών στην περιοχή.

Ακολούθησε συνάντησή του με Αξιωματικούς της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενώ είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί και να συνομιλήσει και με Αξιωματούχους του Frontex που επιχειρούν στην περιοχή.

Στη συνέχεια μετέβη στο παρατηρητήριο Γεμιστής, όπου πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Διοικητή της 12ης Μεραρχίας Πεζικού και άλλους Αξιωματικούς του Στρατού.

Τέλος επισκέφτηκε την παρέβρια περιοχή των Φερών, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για τις προκαταρκτικές εργασίες κατασκευής των νέων τεχνητών αποτρεπτικών εμποδίων.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα των σημερινών επισκέψεών του, ο κ. Υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας και ανταπόκρισης των δυνάμεων που έχουν αναλάβει τη φύλαξη των συνόρων μας στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου.    

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Με 36.000 ευρώ τον χρόνο θα νοικιάσει το πάρκινγκ πίσω από τον ΟΣΕ ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Με το ποσό των 36.000 ευρώ το μήνα θα νοικιάσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, από...

Δέλτα Έβρου: Πρώτος θάνατος αλόγου πιθανότατα λόγω έλλειψης γλυκού νερού

Περίπου 150-200 άλογα, τα οποία είναι οικόσιτα αλλά έχουν περιέλθει σε άγρια μορφή, βρίσκονται...

«myStreet»: Από την Αλεξανδρούπολη ξεκινά η νέα εφαρμογή καταγγελιών για τα τραπεζοκαθίσματα στην εστίαση

Μετά την επιτυχία του MyCoast, οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα...

Δεν έχετε κλιματιστικό; – Τι μπορείτε να κάνετε για να κοιμηθείτε καλά το βράδυ όταν έχει καύσωνα

Η θερμοκρασία μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να «αγγίξει κόκκινο» στη χώρα μας με...

Παρόμοια