fbpx
14.4 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, Οκτώβριος 21, 2019

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να ξεπαγώσεις κρέας και κιμά

- Χορηγούμενη-

Πόσες φορές δεν έχεις γυρίσει βράδυ σπίτι και ενώ θέλεις να μαγειρέψεις το αγαπημένο σου ψητό ή μπιφτέκια, συνειδητοποιείς ότι ξέχασες να ξεπαγώσεις το κρέας; Δεν υπάρχει λόγος να σε πιάνει πανικός και να καταφεύγεις στη λύση του delivery, αφού υπάρχει τρόπος να ξεπαγώσεις το κρέας σε 15 λεπτάκια.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πλαστικές σακούλες τροφίμων με αεροστεγές κλείσιμο και ένα κατσαρολάκι με νερό. Τοποθετείς το κατεψυγμένο κρέας στα πλαστικά σακουλάκια και το σφραγίζεις. Βάζεις το νερό να ζεσταθεί και όταν φτάσει στους 60οC βάζεις μέσα και τα σακουλάκια με το κρέας, σβήνεις το μάτι και σκεπάζεις με το καπάκι της κατσαρόλας. Σε 15 λεπτά περίπου το κρέας έχει ξεπαγώσει!

- Χορηγούμενη-

Για τον κιμά πάλι, ιδανικά πριν τον καταψύξεις τον χωρίζεις σε μικρότερες μερίδες, τα πιέζεις να λεπτύνουν σαν πλάκες και τα τυλίγεις με διάφανη μεμβράνη. Ο κιμάς σε πλάκες ξεπαγώνει απίστευτα γρήγορα συγκριτικά με την κλασική μεγάλη μάζα που είναι όταν το αγοράζεις από το κρεοπωλείο.

- Χορηγούμενη-

Διαβασε και αυτο

O καρκίνος του ενδομητρίου είναι κληρονομικός;

Ο καρκίνος του ενδομητρίου αποτελεί τη συχνότερη κακοήθεια του γυναικείου γεννητικού συστήματος στις αναπτυγμένες χώρες. Στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων διαγιγνώσκεται σε αρχικό στάδιο,...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

- Χορηγούμενη -