Σάββατο, 11 Οκτωβρίου, 2025
12.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΟ ευτυχής πατέρας του βρέφους που γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο πηγαίνοντας το...

Ο ευτυχής πατέρας του βρέφους που γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο πηγαίνοντας το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολη μίλησε στο evros24.gr

Σήμερα το πρωί της Δευτέρας 15 Αυγούστου 2022, ένα πολύ ευχάριστο αν και απρόοπτο γεγονός έζησε μια έγκυος γυναίκα μαζί με τον σύζυγό της πηγαίνοντας το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με ασθενοφόρο.

Και πιο συγκεκριμένα, όπως μας είπε ο ευτυχής πλέον πατέρας μια υγιέστατης κορούλας, τον οποίο γνωρίσαμε σήμερα το απόγευμα, την ώρα που αγόραζε μια ανθοδέσμη για την αγαπημένη του γυναίκα στο ανθοπωλείο Niki’s Flower shop, ο ξαφνικός και γρήγορος ερχομός της κόρης του τους “χάλασε” τα σχέδια για το δεκαπενταύγουστο που σχεδίαζαν να το περάσουν σήμερα στο Αετοχώρι μαζί με τους γονείς του.

Η γυναίκα του ένοιωσε λίγους πόνους και αφού ήταν η δεύτερη εγκυμοσύνη της, κατάλαβε πως η ώρα της γέννας πλησιάζει και ζήτησε από το σύζυγό της να καλέσει ασθενοφόρο για να μεταβούν στο νοσοκομείο.

Ωστόσο παρά τη μικρή απόσταση, η μικρούλα ήταν βιαστική και γεννήθηκε στο ασθενοφόρο με τη βοήθεια του πληρώματος, χωρίς να παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα.

Η υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ήταν απρόσμενη έκπληξη, αφού δέχθηκαν χειροκροτήματα από νοσηλευτές και γιατρούς που βρισκόταν στα Επείγοντα και αμέσως ανέλαβαν να εξετάσουν μητέρα και μωρό.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του πατέρα, μητέρα και νεογέννητη κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Μάλιστα μας είπε πως αν οι γιατροί το επέτρεπαν η γυναίκα του ήθελε ακόμα και απόψε να γυρίσει στο σπίτι της αφού νοιώθει πολύ καλά

Ευχόμαστε στους γονείς της βιαστικής μικρούλας να τους ζήσει και να τους δίνει πάντα χαρές, να είναι γερή και όλα τα απρόοπτα που θα τύχουν στη ζωή της να είναι το ίδιο χαρούμενα όπως και η γέννα της.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αλεξανδρούπολη: Έλεγχοι από την ΕΛΑΣ και τη Δημοτική Αστυνομία σε ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς

Συνεχίζονται στον Δήμο Αλεξανδρούπολης οι έλεγχοι από την ΕΛΑΣ και τη Δημοτική Αστυνομία, με...

Ορεστιάδα: Σε υπερκατανάλωση νερού οδήγησε τους αγρότες ο φόβος για τα νερά του Άρδα

Διπλάσιες καταναλώσεις νερού, από τις συνήθεις των προηγούμενων ετών, διαπίστωσε ο ΓΟΕΒ Ορεστιάδας κατά...

Ενισχύονται τα σχολεία του Έβρου με νέο εξοπλισμό

Η ενίσχυση των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Έβρου με νέο παιδαγωγικό και λειτουργικό...

Έβρος: Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας μη νόμιμο μετανάστη

Συνελήφθη χθες (9-10-2025) το πρωί σε οικισμό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής...

Παρόμοια