Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025
10.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓυναίκα - ΠαιδίΚορίτσια με αυτά τα tips θα προστατεύσουμε τα μαλλιά μας από τον...

Κορίτσια με αυτά τα tips θα προστατεύσουμε τα μαλλιά μας από τον ήλιο!

Ο ήλιος καίει και εσύ θέλεις να τον απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς. Προσοχή όμως γιατί κρύβει κινδύνους αν δε λάβεις τα μέτρα σου. Και δε εννοούμε μόνο αντιηλιακό για το κορμί και το πρόσωπο. Ανάλογη προστασία χρειάζονται και τα μαλλιά μας, ειδικά αν είναι και βαμμένα. Παρακάτω σου έχουμε εξασφαλίσει τα πιο σημαντικά tips αν θέλεις να γοητεύεις!

Αγοράστε ένα αντιηλιακό για τα μαλλιά σας. Υπάρχουν πολλών ειδών στο εμπόριο. Εσείς αρκεί να μπορείτε να διαθέσετε ένα ποσό για αυτό και να ταιριάζει ακριβώς στην ποιότητά τους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Φορέστε καπέλο. Εξάλλου είναι φέτος πολύ στη μόδα και υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο εμπόριο. Αν θέλετε να είστε και femme fatale αγοράστε ένα πολύ μεγάλο ψάθινο, που θα θυμίζετε πρωταγωνίστρια του σινεμά.

Αν είστε από αυτές τις γυναίκες-κολυμβήτριες, και σας αρέσουν οι βουτιές, τότε με το που βγείτε από τη θάλασσα, πηγαίνετε κατευθείαν στο ντους για να τα ξεπλύνετε από το αλάτι που είναι καταστροφικό για την τρίχα. Αν θέλετε βέβαια την άποψή μας, καλό θα είναι να μαζεύετε τα μαλλιά σας και να μην τα βρέχετε σε καθημερινή βάση.

Αν έχετε βαμμένα μαλλιά, μόλις πάτε σπίτι μπορείτε να τα ξεπλύνετε με μαγειρική σόδα! Κάνει θαύματα.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Κικίλιας: Κομβικής σημασίας η Αλεξανδρούπολη στον αναπτυξιακό σχεδιασμό για τη ναυτιλία και τα λιμάνια

Στη στρατηγική σημασία της ναυτιλίας, των λιμανιών και των παράκτιων περιοχών για την ανάπτυξη...

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Βασίλης Μουμτζόγλου – Θλίψη στην Αλεξανδρούπολη

Βαρύ πένθος προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης η είδηση του θανάτου του Βασίλη...

Αιματηρό επεισόδιο στο παζάρι της Κομοτηνής: Μαχαιρώθηκε γυναίκα σε διαπληκτισμό 8 ατόμων

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο παζάρι της Κομοτηνής, μπροστά στα μάτια...

Ορεστιάδα: «Αγγέλων Φως 2025» – Το πλήρες πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Ο Δήμος Ορεστιάδας προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις «Αγγέλων Φως 2025», που...

Παρόμοια