Κλιμάκιο της ΝΔ στον Έβρο (video)

Κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφτηκε τον Έβρο, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν τα στελέχη του κόμματος σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό να καταγράψουν τα προβλήματα των πολιτών ανά περιοχή, και να τα μεταφέρουν στην ηγεσία του κόμματος. Στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο της περιοδείας αυτής, κοινή Συνέντευξη Τύπου παρέθεσαν η Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή, η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Μισέλ Ασημακοπούλου, και ο πρώην Υπουργός Εργασίας και νυν Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιάννης Βρούτσης. Το λόγο αρχικά πήρε η Φωτεινή Αραμπατζή, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων πως η θέση, η δέσμευση και η προγραμματική προτεραιότητα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η ανάταξη του πληγέντος αγροτικού τομέα από το  -όπως η ίδια δήλωσε- “αναπτυξιακό χειρόφρενο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Την επίθεση στην Κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, συνέχισε ο Γιάννης Βρούτσης κάνοντας λόγο για εξαπάτηση του Ελληνικού λαού και “Θηριώδη ψέμματα του κ. Τσίπρα και κ. Καμμένου κάτι που έχουν νοιώσει στο πετσί τους και οι Εβρίτες”, ενώ πρόσθεσε πως στόχος της παράταξης είναι το χτίσιμο μίας αμοιβαίας εμπιστοσύνης η οποία “Θα εδράζεται σε δύο λέξεις, στην υπευθυνότητα και την αλήθεια”

Χορηγούμενη

Τέλος, η Μισέλ Ασημακοπούλου, είπε πως η επίσκεψη της στον Έβρο θα επαναληφθεί  ειδικά για να συζητηθεί και να αντιμετωπιστεί το θέμα των περιφερειακών καναλιών, των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, της χρηματοδότησης τους, της επιβίωσής τους σε αυτό το πολύ δύσκολο τοπίο, όπως υπογράμμισε.