ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΚαθαρά Δευτέρα στο Άλσος της Τσίγγλας Διδυμοτείχου, με παραδοσιακή μουσική & δωρεάν...

Καθαρά Δευτέρα στο Άλσος της Τσίγγλας Διδυμοτείχου, με παραδοσιακή μουσική & δωρεάν εδέσματα!

Το Τμήμα Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού του Δήμου Διδυμοτείχου σας προσκαλεί να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Καθαρά Δευτέρα, στις 3 Μαρτίου 2025, στο πανέμορφο Άλσος της Τσίγγλας.

Από τις 11:00 π.μ., θα προσφέρονται δωρεάν σαρακοστιανά εδέσματα και φασολάδα, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να απολαύσουν το πέταγμα του χαρταετού, με δωρεάν χαρταετούς που θα διανεμηθούν στους συμμετέχοντες.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακή μουσική από το μουσικό σχήμα του Χρήστου Κουρούδη, που θα μας ταξιδέψει σε ρυθμούς ελληνικής παράδοσης.

Σημαντική θα είναι η παρουσία της ομάδας εθελοντών του Δήμου Διδυμοτείχου, που θα συμβάλει στη διοργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε, να γιορτάσουμε και να τηρήσουμε τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας!

Χορηγοί: Σούπερ Μάρκετ Μασούτης, ΜΕΤΚΕ, Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια