Η “επόμενη μέρα” της ΔΕΥΑΑ έρχεται με επιπλέον κοινωνικές παροχές και σημαντικά έργα (video)

Τα σχέδια του για το μέλλον της ΔΕΥΑΑ, περιέγραψε σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης, ο Πρόεδρος της επιχείρησης, Γιώργος Ουζουνίδης. Η επόμενη μέρα της ΔΕΥΑΑ έρχεται με επιπλέον κοινωνικές παροχές, όπως για παράδειγμα, η διεύρυνση του κοινωνικού τιμολογίου, στους δικαιούχους του ΚΕΑ, αλλά και στους μακροχρόνια άνεργους με χαμηλό εισόδημα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα πολύ σημαντικά έργα που “τρέχουν” αυτή την περίοδο, αλλά και κάποια άλλα τα οποία βρίσκονται στις καλένδες και θα υλοποιηθούν στο επόμενο διάστημα. Έργα όπως, η αύξηση του υδροταμιευτήρα, το αποχετευτικό δίκτυο στη Μάκρη, η δημιουργία ενεργειακού πάρκου, η αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης στις Φέρες, κ.α.

Παρών στη Συνέντευξη Τύπου ήταν και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ για την πολύ καλή που γίνεται στην επιχείρηση, δε παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρώην πρόεδρο, Βαγγέλη Μυτιληνό, ο οποίος αποχώρησε από την παράταξη “Πόλη κ Πολίτες” χαρακτηρίζοντας τον Δήμαρχο, αλαζόνα. “Ο Βαγγέλης Μυτιληνός, θα πρέπει να βρει καποιο άλλο τρόπο για να δικαιολογήσει την αποχώρησή του παραίτησή του“, δήλωσε ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης