Η γεωθερμία των Φερών στην ατζέντα του Β. Λαμπάκη προς τον υπουργό Γ. Σταθάκη (βίντεο)

«Οι Φέρες το αξίζουν και μαζί με τα άλλα μεγάλα έργα τα οποία γίναν κι ακόμα περισσότερο, το εμβληματικό έργο της τηλεθέρμανσης των Φερών με τους έξι οικισμούς, θα είναι το επίκεντρο στην Ελλάδα. Γιατί η τηλεθέρμανση στην Ελλάδα με ζεστό νερό μέχρι τώρα δεν έχει γίνει» τονίζει ο Ευάγγελος Λαμπάκης σε δηλώσεις του στο evros24.gr αναφερόμενος στην ατζέντα των ζητημάτων που θα συζητήσει με τον Γιώργο Σταθάκη.

«Θα το απολαύσουν οι συνδημότες μας στις Φέρες αυτό το έργο και σήμερα θα είναι το πρώτο θέμα που θα συζητήσουμε με τον Γιώργο Σταθάκη και αύριο το πρωί στο γραφείο μου» σημείωσε.

Ο Ευάγγελος Λαμπάκης αναφέρθηκε και στην τηλεθέρμανση που θα καλύψει πέντε οικισμούς της Τραϊανούπολης σημειώνοντας ότι αυτά τα δύο εμβληματικά έργα θα είναι αυτά που θα κατατάξουν το δήμο Αλεξανδρούπολης στην πρώτη θέμα στην εκμετάλλευσης της ενέργειας.

Χορηγούμενη

Σε ερώτηση για τα όσα ακούγονται από τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι η τηλεθέρμανση δεν θα γίνει ποτές πραγματικότητα απάντησε:

«Μπορεί κάποιες στιγμές κάποια έργα λόγο γραφειοκρατικών αγκυλώσεων να έχουν καθυστερήσει. Όμως αυτό δεν έχει σχέση με τον λόγο τιμής το δικό μου. Ότι έχω υποσχεθεί το έχω υλοποιήσει μαζί με τους συνεργάτες μου. Αυτοί που λένε ότι η τηλεθέρμανση δεν θα γίνει, απαντώνται γιατί δεν γνωρίζουν το αντικείμενο».

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Ευάγγελος Λαμπάκης: