fbpx
21.3 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Για πραγματικά γευστικά ψητά, να τι πρέπει να κάνετε

- Χορηγούμενη-

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί έξω τα κουτσοβολεύουν με την ψησταριά, έναν πραγματικά δύσκολο τρόπο προετοιμασίας φαγητού.

Είναι όμως η γεύση που δίνει στο κρέας και αυτή η αίσθηση της προσφοράς στην παρέα που μας κάνει να το επιχειρούμε ξανά και ξανά, αποκτώντας σταδιακά ολοένα και μεγαλύτερη εμπειρία.

Όπως μας λέει όμως ο Τζέιμι Όλιβερ, αυτό δεν φτάνει, καθώς το μπάρμπεκιου έχει τα μικρά μυστικά του.

Κι από αυτά, το Νο 1 ίσως για γευστικό κρέας είναι το είδος του κάρβουνου που χρησιμοποιούμε. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι κάποιο φυσικό προϊόν, χωρίς πολλή επεξεργασία, μας λέει.

Αν θέλουμε όμως το κάτι παραπάνω, το πραγματικό μυστικό των σεφ είναι τα ξύλα καπνίσματος (wood chips). Τα οποία τα προσθέτεις στα κάρβουνα για το κατιτίς παραπάνω στη γεύση.

Ο γνωστός βρετανός σεφ προτείνει καρυδιά και βελανιδιά για ψάρια και χοιρινά, ενώ κερασιά και μηλιά είναι κατάλληλες για κάθε είδους κρέας.

«Βουτήξτε απλώς τη μισή ποσότητα απ’ αυτή που θα χρησιμοποιήσετε στο νερό για να κρατήσει περισσότερο»…

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

26 τροχαία δυστυχήματα στην ΠΑΜΘ τον Σεπτέμβριο του 2024

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη...