ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΈσβησε η φωτιά στο Τριφύλλι Αλεξανδρούπολης που έκαψε περίπου τέσσερα στρέμματα δάσους

Έσβησε η φωτιά στο Τριφύλλι Αλεξανδρούπολης που έκαψε περίπου τέσσερα στρέμματα δάσους

Έσβησε γρήγορα τελικά η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/8) σε δάσος στην κοινότητα Τριφυλλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης γύρω στις 8 χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ και τις πρώτες εκτιμήσεις της δασάρχη Σουφλίου, Ιωάννας Διαγκάκη, η φωτιά έκαψε περίπου τέσσερα στρέμματα δάσους (δρυς και πεύκα).

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 40 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρων και από αέρος, με ρίψεις νερού, ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο και δύο Πετζετέλ.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια