Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
20.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΠεριφερεια ΑΜ-θΕπιτυχής η συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στη Διεθνή Έκθεση Fruit Logistica 2018

Επιτυχής η συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στη Διεθνή Έκθεση Fruit Logistica 2018

Επιτυχής ήταν η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στη Διεθνή Έκθεση νωπών Φρούτων και Λαχανικών Fruit Logistica 2018 που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 9 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο.

Η Περιφέρεια συμμετείχε στην Έκθεση με δικό της περίπτερο και έδωσε τη δυνατότητα σε παραγωγούς από την Ξάνθη (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης), τον Έβρο (Αγροτικό Συνεταιρισμό Τυχερού) και την Καβάλα (Delta Spar Καβάλας) να δειγματίσουν τα προϊόντα τους, να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους και, μέσω των απευθείας Β2Β συναντήσεων, να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών από όλο τον κόσμο και να διαπραγματευτούν τη σύναψη συνεργασιών και συμφωνιών.

Η Διεθνής Έκθεση Fruit Logistica διεξάγεται κάθε χρόνο στη γερμανική πρωτεύουσα και αποτελεί μια από τις πλέον σημαντικές Εκθέσεις στον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών παγκοσμίως. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 3100 εκθέτες από 80 χώρες και την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 77000 εμπορικοί αντιπρόσωποι.

Την Περιφέρεια ΑΜΘ εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Νίκος Ευφραιμίδης ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι «η Περιφέρεια ΑΜΘ συνεργάζεται με τους παραγωγικούς φορείς για την προβολή των προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα στηρίζοντας την εξωστρέφεια και τις εξαγωγικές δυνατότητες των επιχειρήσεων της περιοχής μας.»

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Ροδόπης

«Ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας. Αυτό είναι και το όραμά μας...

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο στην πρώτη δεκάδα με τα μεγαλύτερα ποσοστά μετακίνησης πληθυσμού σε ολόκληρη την Ελλάδα

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο. Τρεις ακριτικές περιοχές της ΠΕ Έβρου που σ' ότι αφορά στο...

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

POP UP! Κουλ: Το κρασί της Θράκης… αλλιώς, στον πεζόδρομο του Ταχυδρομείου

Στο πλαίσιο της 4ης ημέρας της Ναυτικής Εβδομάδας Αλεξανδρούπολης, ο πεζόδρομος του Ταχυδρομείου μεταμορφώθηκε...

Παρόμοια