ΕΚΑΒ Θράκης: Δεν έχουμε ούτε την βασική καθαριότητα στα ασθενοφόρα – πολλά τα προβλήματα του κλάδου” – video

Για μη εύρυθμη λειτουργία του ΕΚΑΒ Θράκης, έκανε λόγο ο Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θράκης, Ανέστης Κουκουρίκος, ο οποίος βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να συναντηθεί με τους εργαζομένους, και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, τα προβλήματα του κλάδου.

Τα οποία όπως τόνισε, είναι πολλά, και σύμφωνα με τον ίδιο, κύριος υπαίτιος είναι ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θράκης, Χρήστος Λίμας, ο οποίος μεταξύ άλλων, βάζει σε άλλα πόστα, διασώστες, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε προσωπικό για τα ασθενοφόρα, αλλά και να δημιουργούνται προβλήματα στα ωράρια των εργαζομένων.

Αίσθηση πάντως έκανε η δήλωση του κ. Κουκουρίκου, για το γεγονός, ότι τα οχήματα (ασθενοφόρα) καθαρίζονται και απολυμαίνονται πολύ σπάνια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εργαζόμενοι με δερματικές παθήσεις, λόγω της έλλειψης καθαριότητας.

Χορηγούμενη

“Εμείς ως σωματείο θα καταγγείλουμε τον κ. Λίμα στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, προκειμένου να δούμε τι θα γίνει με τα προβλήματα του κλάδου μας” τόνισε ο Ανέστης Κουκουρίκος.