Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
23.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΔολοφονία Τοπαλούδη: Ψυχολογικά επικαλούνται οι κατηγορούμενοι, για «τερτίπια» κάνει λόγο ο πατέρας...

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ψυχολογικά επικαλούνται οι κατηγορούμενοι, για «τερτίπια» κάνει λόγο ο πατέρας της

Ελαφρυντικά αναζητούν οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, λίγο πριν αρχίσει η δίκη.

Οι δυο κατηγορούμενοι επικαλούνται ψυχολογικά προβλήματα και όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, προσπάθησαν να παραπλανήσουν τους ψυχιάτρους που τους εξέτασαν και οι οποίοι τους παρακολουθούν επί μήνες.

Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή, οι δυο κατηγορούμενοι ζήτησαν να εξεταστούν από ψυχολόγο καθώς και οι δυο υποστηρίζουν πως μήνες πριν τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη είχαν επισκεφθεί ψυχίατρο του νησιού και ακολουθούσαν ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Ο ιατρικός πραγματογνώμονας ο οποίος έψαξε στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης διαπίστωσε πως ένας από τους δυο έλεγε ψέματα.

Και οι δυο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επικαλούνται πως ταλαιπωρούνται από τα ίδια ακριβώς διαταραχές: ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα κατά την παιδική ηλικία, έντονη επιθετικότητα κατά την εφηβεία, ενώ η χρήση ναρκωτικών ουσιών οδήγησε σε ψυχωτικές διαταραχές.

Γιάννης Τοπαλούδης: Προσπαθούν να σκαρφιστούν ένα σωρό τερτίπια
Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και έκανε λόγο για τερτίπια.

«Θα προσπαθήσουν να επικαλεστούν το οτιδήποτε και οι δικηγόροι τους, καλά κάνουν την δουλειά τους, προσπαθούν να σκαρφιστούν ένα σωρό τερτίπια. Εμείς τι τερτίπι να σκαρφιστούμε για να μπορέσουμε να ζωντανέψουμε ξανά την κόρη μας;» ανέφερε ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Ροδόπης

«Ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας. Αυτό είναι και το όραμά μας...

Οι αλλαγές στις επιδοτήσεις που φέρνει η κυβέρνηση λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Εκτός πραγματικότητας οι αριθμοί για μέλι και βιολογική κτηνοτροφία

Στις αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση λόγω της υπόθεσης ΟΠΕΚΕΠΕ, χαρακτηρίζοντας πρώτη προτεραιότητα την...

Με 42 αθλητές συμμετείχε η “Ελληνική Πολεμική Αγωγή” στο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Βορείου Ελλάδος

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης "Ελληνική Πολεμική Αγωγή" συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Βορείου Ελλάδος...

Παρόμοια