Δημήτρης Παπαδημούλης:”Οι πολίτες στις Ευρωεκλογές πρέπει να ανακόψουν την πορεία της Ευρώπης προς την ακροδεξιά” (βίντεο)

Το απόγευμα του Σαββάτου οι τρεις υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Ουφούκ Μουσταφά συνεχίζοντας την περιοδεία τους στη Θράκη, μίλησαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Η περιοδεία των τριών υποψήφιων ευρωβουλευτών συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου στη Θράκη, όπου επισκέπτονται την Κομοτηνή και την Ξάνθη στα πλαίσια ενός οδοιπορικού σε όλα την Ελλάδα εν’ όψει των Ευρωεκλογών.

Σε δηλώσεις του Δημήτρης Παπαδημούλης μας είπε πως η αίσθηση που αποκομίζει από τις συναντήσεις του με τους πολίτες είναι ότι “παρά την κριτική που κάνουν για παραλείψεις και λάθη στην κυβέρνηση Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν μια σαφή βελτίωση της κατάστασης της χώρας και της κοινωνίας σε σχέση με αυτό που παραλάβαμε πριν από πέντε χρόνια. Η Ελλάδα δεν είναι πια το κλοτσοσκούφι του κάθε Σόϊμπλε και έχουμε καταφέρει αντί για μεγάλη ύφεση να υπάρχει ανάκαμψη”.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές είπε πως οι πολίτες πρέπει να δώσουν ένα μήνυμα στην κάλπη για το πως θέλουν την Ευρώπη και πως θέλουν την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη.
“Η αίσθηση που έχω είναι το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ καλύτερο απ’ αυτά που προβλέπουν οι δημοσκοπήσεις κι ένα σκαλοπάτι προς μια νέα κυβέρνηση Τσίπρα μετά τις Εθνικές εκλογές” τόνισε.

Εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα όσα κατάφερε η Κυβέρνηση, μέσα στην Ευρώπη. “Για να συνεχισθεί όμως αυτή η καλή πορεία πρέπει να καταφέρουμε να ηττηθεί η Γερμανοκρατούμενη, δεξιοκρατούμενη Ευρώπη και να κερδίσει η Ευρώπη της ανάπτυξης. Αυτό πρακτικά σημαίνει όχι ο Βέμπερ ως πρόεδρος της Κομισιόν που είναι δεξιότερος του Σόϊμπλέ και όλες του οι τοποθετήσεις είναι ανθελληνικές” σημείωσε.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης: