18.9 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Χ.Τοψίδης: Σιγουριά για νίκη στην ΠΑΜΘ από την πρώτη Κυριακή (βίντεο)

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Χριστόδουλου Τοψίδη

- Χορηγούμενη-

Σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση με την παρουσία εκατοντάδων πολιτών της Αλεξανδρούπολης ο Χριστόδουλος Τοψίδης έκανε την το πρωί της Κυριακή 7 Απριλίου 2019, την παρουσίαση των 58 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων για την ΑΜΘ, του συνδυασμού του “Περιφερειακή Σύνθεση”.

- Χορηγούμενη-1

Η υποδοχή του επιφύλαξαν οι παριστάμενοι στην εκδήλωση, κατά τη είσοδό του στην αίθουσα ήταν, υποδοχή λαοφιλούς ηγέτη, αφού όλοι ήθελαν να του σφίξουν το χέρι. Παρόντες εκτός των πολιτών, ήταν σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι των πόλεων του Έβρου καθώς και πλήθος επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Θράκης.

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης ανεβαίνοντας στο βήμα ευχαρίστησε από καρδίας όλους τους παριστάμενους λέγοντας: “Με συγκινήσατε πραγματικά. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά, μπράβο σας. Σας ευχαριστώ πολύ. Πρώτη φορά θα μιλήσω σε ένα τέτοιο πλήθος”.

Συνεχίζοντας τόνισε πως “εδώ στον Έβρο, στην Αλεξανδρούπολη, σήμερα ανάμεσά σας βρίσκεται η ομάδα νίκης, η επόμενη διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”.

Στόχος της παράταξης “Περιφερειακή Σύνθεση”, είναι με πολύ δουλειά να αλλάξει η ζωή των πολιτών προς το καλύτερο. “Δεν συμβιβαζόμαστε με τη μετριότητα και τη διαίρεση. Δεν μας αξίζει η τελευταία θέση για την ΑΜΘ, οι πολίτες το γνωρίζουν καλά. Στις 26η Μαΐου θα βάλουμε και πάλι την ΑΜΘ στο δρόμο της ανάπτυξης και της αποτελεσματικότητας” υποσχέθηκε στους ακροατές του.

“Είναι για μένα μια σημαντική προσωπική στιγμή, το ότι ανέλαβα με μια σημαντική ομάδα να φέρουμε την ανάπτυξη στην περιοχή μας, ενωμένοι όλοι για τον κοινό αυτό σκοπό” τόνισε και αναφερόμενους στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους είπε, πως προέρχονται όλοι τους μέσα από την κοινωνία και γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα, έχοντας την ικανότητα να βρίσκουν λύσεις.

“Οι 600 χιλιάδες πολίτες της Περιφέρειάς μας δεν είναι αφηρημένη έννοια. Η ΠΑΜΘ έχει ιστορία, παράδοση, προοπτική, γεωπολιτική θέση και ανθρώπινο δυναμικό. Απαιτείται όραμα και σκληρή εργασία”.

Αναφερόμενος στον εαυτό του, είπε πως 25 χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή και από το 2011 βρίσκεται στην διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου. “Δεν είναι ο εκλεκτός κάποιων, αλλά ο δικό σας εκλεκτός και εσείς μου δίνεται δύναμη” πρόσθεσε, απευθυνόμενος στους πολιτικούς του φίλους και όχι μόνο.

Κατόπιν ο Χριστόδουλος Τοψίδης αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής που απαιτούν στρατηγική και ευρωπαϊκή αντίληψη. Η παράταξή του είπε, έχει ξεκάθαρες προτάσεις “για επενδύσεις, υποδομές, αξιοποίηση της γεωστρατηγική μας θέσης. Ο τόπος μας μπορεί να είναι τόπος παραγωγής, εμπορίου, μεταποίησης”.

Επίσης αναφέρθηκε και στους τομείς της γεωργίας, του τουρισμού, της παιδείας, της ποιότητας ζωής, δίνοντας την υπόσχεση πως η Περιφέρεια ΑΜΘ υπό τη διοίκησή του θα διαθέσει χρήματα για τη στήριξη όλων των παραπάνω.

Κλείνοντας, καταχειροκροτούμενος από όλο το ακροατήριό του ο Χριστόδουλος Τοψίδης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ” η νίκη θα είναι από την πρώτη Κυριακή στη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”.

Αμέσως μετά παρουσίασε τους 58 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους σε όλους τους νομούς της ΠΑΜΘ.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία:

 

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ