ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΔύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ σε Αλεξανδρούπολη και Θάσο

Δύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ σε Αλεξανδρούπολη και Θάσο

Οδηγός στην Αλεξανδρούπολη δεν σταμάτησε σε έλεγχο της Τροχαίας και κινήθηκε επικίνδυνα – Εμπλοκή σε τροχαίο υλικών ζημιών στη Θάσο.

Δύο περιπτώσεις οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος κατέγραψαν οι αστυνομικές αρχές σε Αλεξανδρούπολη και Θάσο το τελευταίο 24ωρο.

Στην πρώτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν αλλοδαπό οδηγό σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Σε δεύτερο περιστατικό, το μεσημέρι της 17ης Ιουλίου 2026, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Λιμεναρίων Θάσου συνέλαβαν ημεδαπό οδηγό, ο οποίος ενεπλάκη με το Ι.Χ.Ε. όχημά του σε τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε υλικές ζημιές.

Όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, ο οδηγός βρισκόταν επίσης υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Οι αρχές υπενθυμίζουν ότι η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ αποτελεί μία από τις βασικές αιτίες πρόκλησης σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και καλούν τους οδηγούς να τηρούν αυστηρά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια