ΑΝΑ.Σ.Α: Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο ο Παύλος Μιχαηλίδης (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα της Πέμπτης τα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, που βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, της δημοτικής παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α.του Παύλου Μιχαηλίδη για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με την παρουσία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και αρκετών πολιτών.

Ο Παύλος Μιχαηλίδης σε δηλώσεις του είπε πως προσδοκά από δω και πέρα να έχει μια καθημερινή επαφή με τους πολίτες στο εκλογικό του κέντρο και ότι τις επόμενες ημέρες θα είναι εκτυπωμένο και το πρόγραμμα της παράταξής του.

Επίσης σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμος να ανακοινώσει και το πρόγραμμα των “εκατό πρώτων ημερών” που θα εφαρμόσει εάν εκλεγεί η παράταξή του στη διοίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Χορηγούμενη

“Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι, καταφέραμε και συγκροτήσαμε ένα εξαιρετικά καλό ψηφοδέλτιο με έμπειρους συνεργάτες, ικανούς απ’ όλο τον Δήμο. Έχουμε ανακοινώσει ήδη 55 άτομα, και βάση του εκλογικού νόμου θα πρέπει να είναι 63. Ωστόσο στις 5 Μαΐου που θα πάμε στο Πρωτοδικείο εκεί θα κλείσουν τα ψηφοδέλτια”επεσήμανε.

Ως αναφορά για την “κόντρα” με τον νυν δήμαρχο Ευάγγελο Λαμπάκη, σχολίασε πως είναι “σε επίπεδο πολιτικού πολιτισμού”

“Η Δημοτική αρχή έχει δείξει εδώ κι εννιά χρόνια το έργο της. Εμείς πλέον έχουμε μια πολύ μεγάλη εμπειρία μέσα στο δημοτικό συμβούλιο κι εγώ ως αρχιτέκτονας μπορώ να προσφέρω πράγματα αφού γνωρίζω που “πονάει” ο δήμος και είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε. Κι αυτό πέρα από ευχή νομίζω ότι θα γίνει πράξη στις 26 Μαΐου” τόνισε.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Παύλου Μιχαηλίδη: