ΑρχικήΕιδήσειςΕπιχειρήσειςΑλεξανδρούπολη: Με «προσωπικό ασφαλείας» η εστίαση

Αλεξανδρούπολη: Με «προσωπικό ασφαλείας» η εστίαση

Η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει στην Αλεξανδρούπολη αλλά οι καταστηματάρχες δεν μπορούν να βρουν προσωπικό για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Σε αναζήτηση προσωπικού με διάφορους τρόπους βρίσκονται οι επιχειρήσεις εστίασης, αφού υπάρχει τεράστια έλλειψη. Σερβιτόροι, μάγειρες μπαρίστες, λαντζιερηδες δεν υπάρχουν σε επάρκεια με αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις να υπολειτουργούν.

Κάποια καταστήματα μείωσαν το ωράριο λειτουργίας τους και κάποια άλλα αύξησαν τις ημέρες που κάνουν ρεπό.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιχειρήσεων στον τουρισμό που δραστηριοποιούνται στην Αλεξανδρούπολη, το πρόβλημα θα γίνεται εντονότερο κάθε χρόνο, αφού οι ανάγκες της πόλης αυξάνονται και οι θέσεις εργασίας δεν καλύπτονται.

Πηγή: https://www.ertnews.gr/https://www.ertnews.gr/
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σταματάκης

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια