ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΑλεξανδρούπολη: Μήνυση για εγκατάλειψη νεογέννητου γατιού έξω από κτηνιατρείο – Εντοπίστηκε σε...

Αλεξανδρούπολη: Μήνυση για εγκατάλειψη νεογέννητου γατιού έξω από κτηνιατρείο – Εντοπίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση

Σε καταγγελία για εγκατάλειψη νεογέννητου γατιού προχώρησε το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης, κάνοντας λόγο για περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην πόλη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, περίπου στις 02:46 γυναίκα φέρεται να εγκατέλειψε γατάκι περίπου 15 ημερών έξω από κτηνιατρείο, τοποθετημένο σε πετσέτα πάνω στο πεζοδρόμιο. Το ζώο παρέμεινε στο σημείο όλη τη νύχτα εκτεθειμένο σε κινδύνους, μέχρι που εντοπίστηκε το πρωί γύρω στις 09:00 από εργαζόμενους του καταφυγίου σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αναφέρεται, όλες οι κινήσεις των εμπλεκομένων έχουν καταγραφεί σε βίντεο, ενώ το μεσημέρι κατατέθηκε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης και παραδόθηκε το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν άμεσα στις προβλεπόμενες ενέργειες, ενώ η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Το καταφύγιο τονίζει ότι η εγκατάλειψη ζώου συντροφιάς αποτελεί ποινικό αδίκημα, το οποίο διώκεται από τον νόμο.

  • φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια