ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΣύλληψη 2 διακινητών που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 7 μη νόμιμους...

Σύλληψη 2 διακινητών που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 7 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (15-1-2017) το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Ταύρης Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 35 και 25 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να καθοδηγούν, πεζοί, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο (2) δραστών, περιλαμβάνει και τα αδικήματα της απείθειας και της αντίστασης, καθόσον αρχικά δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις των αστυνομικών, επιχειρώντας να διαφύγουν, ενώ στη συνέχεια αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους.

Κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια