ΑρχικήΕιδήσειςvideoΘ. Τζιβάρα: «Ξεκινούν οι δηλώσεις καλλιέργειας για το πρόγραμμα ενίσχυσης νέων αγροτών»...

Θ. Τζιβάρα: «Ξεκινούν οι δηλώσεις καλλιέργειας για το πρόγραμμα ενίσχυσης νέων αγροτών» (βίντεο)

Για τα κριτήρια, τις προϋποθέσεις αλλά και τα οφέλη που θα καρπωθούν οι επιλαχόντες του νέου προγράμματος ενίσχυσης αγροτών που βρίσκεται σε διαβούλευση έκανε λόγο η γεωπόνος και μελετήτρια στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμού Ν. Έβρου, Θεοδώρα Τζιβάρα.

Σύμφωνα με την ίδια, το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-41 ετών και βρίσκεται στη φάση της στην προδημοσίευση της πρόσκλησης, η οποία αναμένεται να ανοίξει Σεπτέμβριο με Οκτώβριο. 

Η Θεοδώρα Τζιβάρα

Το ποσό ενίσχυσης του προγράμματος ανέρχεται στις 35 χιλιάδες ευρώ και προσαυξάνεται κατά 2.5 χιλιάδες ευρώ σε περίπτωση που οι υποψήφιοι είναι κάτοικοι σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές κάτω των 3.100 κατοίκων και προσαυξάνεται ξανά κατά 2.5 χιλιάδες ευρώ αν ο προσανατολισμός εκμετάλλευσης έχει κτηνοτροφική κατεύθυνση. 

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι υποβολές δήλωσης καλλιέργειας, με τις  οποίες θα μπορέσουν οι αγρότες να ενταχθούν στο πρόγραμμα, το οποίο είναι τετραετούς δέσμευσης. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον Συνεταιρισμό τηλεφωνικώς στα παρακάτω τηλέφωνα: 

Αλεξανδρούπολη: 25510 20580

Φέρες: 25550 23066 – 22236

- Advertisement -

Σουφλί: 25540 22224

Τυχερό: 25540 20120

Σαμοθράκη: 25510 42196

Τα κεντρικά του Συνεταιρισμού βρίσκονται στο 3ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης – Φερών.

Δείτε εδώ την αναλυτική δήλωση της κα Τζιβάρα:

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια