ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΕυχαριστήριο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη

Ευχαριστήριο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη

Με βαθιά συγκίνηση αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω με όλο τον λαό του διευρυμένου Δήμου της Αλεξανδρούπολης για να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Γιατί η αλήθεια είναι πως η επαφή μαζί του ευαισθητοποίησε περισσότερο την ψυχή μου και το συναίσθημα μου.

Διείσδυσα σε μέγιστο βαθμό στην υπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος, στοιχείο που είναι απαραίτητο να υπάρχει σε έναν αυτοδιοικητικό.

Γνώρισα τον πόνο των ανθρώπων, ιδιαίτερα εκεί που περίσσευε. Προσπάθησα με εντιμότητα να λύσω περισσότερα προβλήματα και να διοικήσω με σωφροσύνη.

Θύμωσα και πικράθηκα πολλές φορές και χάρηκα λιγότερες.

Τελικά διαπιστώνοντας ότι όλα αυτά είναι η αληθινή ζωή, θεωρώ ότι ανταμείφθηκα, συνεχίζοντας με το κεφάλι ψηλά και την συνείδησή μου ήσυχη.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια