Οι αθλητές του ΠΑΣ Πρωτέα Αλεξανδρούπολης Κωνσταντινίδης Χρήστος και Κανοντζιάν Χρήστος βραβεύθηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Με το δεξί μπήκε ο καινούργιος χρόνος για το αθλητικό σωματείο του στίβου ΠΑΣ Πρωτέας Αλεξανδρούπολης. Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας – Θράκης στην ετήσια κοπή της πίτας βράβευσαν τους τρεις πρώτους αθλητές που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου για το 2016.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017. Από τον ΠΑΣ Πρωτέα Αλεξανδρούπολης βραβεύθηκαν στην κατηγορία των Παμπαίδων ο ακοντιστής Κωνσταντινίδης Χρήστος, ο οποίος διακρίθηκε στην 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου για το 2016 και ο δισκοβόλος Κανοντζιάν Χρήστος, ο οποίος διακρίθηκε στην 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου για το 2016.

Το Δ.Σ. του Σωματείου συγχαίρει τους αθλητές και προπονητές τους για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη την χρονιά, το πάθος και η θέληση που επέδειξαν στους αγωνιστικούς χώρους φέρνει πάντα αποτελέσματα.

Χορηγούμενη