Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου, 2025
6.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓυναίκα - ΠαιδίΘέλεις να γίνεις fashionista; Να τι πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Θέλεις να γίνεις fashionista; Να τι πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Το Instagram έχει γεμίσει με βίντεο με στυλιστικές συμβουλές από τις πιο διάσημες fashionistas του κόσμου. Τα συγκεκριμένα βίντεο γίνονται viral και η κάθε γυναίκα  θέλει να θυμίζει μία fashionista τόσο στις πρωινές εμφανίσεις όσο και στις βραδινές.

Υπάρχουν 4 πράγματα που πρέπει πάση θυσία να έχεις στην ντουλάπα σου που κάθε fashion blogger έχει. Δεν είναι ακριβά και μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα!

  • Ένα μαύρο biker τζάκετ. Είτε μαύρο είτε μπεζ, το σίγουρο είναι ότι συνδυάζεται με τα περισσότερα ρούχα σου.Με τζιν, φόρεμα, φούστα για πρωινή ακόμη και για βραδινή εμφάνιση. Πηγαίνει με όλα και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη πολλές φορές.
  • Το λευκό maxi φόρεμα. Μπορεί να σου θυμίζει γάμο, ωστόσο και φέτος έχει την τιμητική του. Είτε με πέδιλα, είτε με ψηλά παπούτσια, θα μοιάζεις σαν αληθινή σταρ μέσα σε αυτό.
  • Τα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια που μπορείς να τα φορέσεις με crop top αν οι κοιλιακοί σου είναι κατάλληλοι αλλά και με φούτερ ή φαρδιά top.
  • Τα αθλητικά παπούτσια. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τα πάντα. Από επίσημο φόρεμα μέχρι τζιν σορτσάκι.

 

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αλεξανδρούπολη: Νέο κατάστημα εστίασης με γεύσεις από την Τουρκία στη Λεωφόρο Δημοκρατίας

Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο κατάστημα όπου μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε το καφέ–μπαρ PENNAN, ένα νέο...

Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης: Ενημέρωση και παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών στον Σύλλογο Γυναικών Νίψας

Εκπαιδευτική δράση με επίκεντρο τη γνώση και την πρόληψη πραγματοποίησε το Περιφερειακό Τμήμα Αλεξανδρούπολης...

Θλίψη στον ιατρικό κόσμο του Έβρου για τον θάνατο της Περσεφόνης Αποστολοπούλου-Ψαθά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την...

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής με τρεις τραυματίες

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025 και περί ώρα 21:20, σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο στο 7,1...

Παρόμοια