Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου, 2025
23.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓυναίκα - ΠαιδίΘέλεις να έχεις την ντουλάπα σου τακτοποιημένη; Ακολούθησε τα 5 tips

Θέλεις να έχεις την ντουλάπα σου τακτοποιημένη; Ακολούθησε τα 5 tips

Μία ντουλάπα τακτοποιημένη είναι χαρακτηριστικό της γυναίκας που έχει σε τάξη το χώρο της και γενικά τη ζωή της. Πολλές φορές όμως λόγω του φόρτου εργασίας και ειδικά τώρα το καλοκαίρι που θέλεις να φεύγεις από το σπίτι, αυτό δεν είναι εφικτό τις περισσότερες φορές. Αν εσύ θέλεις να την αποκτήσεις και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις εμείς σου έχουμε τον τρόπο αρκεί να ακολουθήσεις τα 5 tips!

1. Τσάντες.

Κρέμασε τις τσάντες πίσω από την πόρτα, στο εσωτερικό της ντουλάπας ή σε έναν καλόγερο. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσεις χώρο και θα ξέρεις πού θα βρίσκεις την κάθεμία αφού θα τις έχεις ουσιαστικά μπροστά σου. Όσες τσάντες δε θέλεις να κρατάς γιατί είναι χειμωνιάτικες μπορείς να τις βάλεις σε ένα ντουλάπι.

2. Κρεμάστρες.

Πάρε διαφορετικές κρεμάστρες ανάλογα με τις ανάγκες σου. Χρησιμοποίησε κρεμάστρες με θήκες για τα φουλάρια και τα κολάν σου.

3. Χρώμα.

Χώρισε τα ρούχα αλλά και τα παπούτσια σου ανά χρώμα. Βάλε μαζί τα λευκά, μαζί τα μαύρα, δίπλα τα χρωματιστά… από το πιο σκούρο, στο πιο ανοιχτό κι έτσι θα βλέπεις πάντα που είναι αυτό που χρειάζεσαι.το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τα τζιν σορτσάκια και παντελόνια σου.

4. Κουτιά.

Χρησιμοποίησε κουτιά αποθήκευσης, τα οποία μπορείς να βρεις παντού και βάλε ετικέτες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κουτί για τα βραδινά τσαντάκια ή για τα αξεσουάρ μαλλιών , όπως κορδέλες και λουλουδάκια.

5. Ράφια.

Ράφια μπορείς να αγοράσεις, μπορείς όμως και να φτιάξεις, βάλε σε ράφια όλα όσα χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, μπλουζάκια, τζιν παντελόνια, αθλητικά παπούτσια, καθημερινές τσάντες.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Έρχονται αλλαγές στα Airbnb: Με νέες προδιαγραφές η λειτουργία των ακινήτων από 1η Οκτωβρίου

Ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων τύπου Airbnb θα πρέπει από την 1η Οκτωβρίου 2025 να...

Ζαχαράκη: Σε έναν νομό εμφανίστηκαν 12 νηπιαγωγοί και οι 6 πήραν άδεια την πρώτη μέρα

«’Εχουμε κενά και προσπαθούμε να τα καλύψουμε νωρίτερα καλώντας τη δεύτερη φάση των αναπληρωτών...

Σωτήρης Τζιβελής από την Αλεξανδρούπολη στο Άμπου Ντάμπι με την Εθνική Μουάι Τάι Ελλάδος

Μεγάλη τιμή για την Αλεξανδρούπολη και τον Σωτήρη Τζιβελή, ο οποίος συμμετέχει ως προπονητής...

Δράμα: Μητέρα καταγγέλλει οδηγό ΚΤΕΛ – Αποβίβασε μαθητές στα χωράφια

Μία σοβαρή καταγγελία έκανε στο Star μητέρα μαθήτριας Γυμνασίου στη Δράμα. Όπως υποστηρίζει η...

Παρόμοια