fbpx
12.8 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 31 Μαΐου, 2020

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

- Χορηγούμενη-

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης»  και των άρθρων 2 και 3 του Κανονισμού Εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στις 27 Απριλίου 2017, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 7.30΄ το απόγευμα, σε TAKTIKH συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

–   Ανακοινώσεις διαφόρων εγγράφων

 1. Υποβολή πρότασης του Δήμου Κομοτηνής με τίτλο “Ολοκλήρωση ανάδειξης βυζαντινού τείχους – ενοποίηση μνημείων” στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΜΘ32 με τίτλο” ΟΧΕ_2 Ολοκληρωμένη χωρική επένδυση “Πολιτιστικής Διαδρομής Εγνατίας οδού” του Άξονα Προτεραιότητας 2 του Ε.Π. “Ανατολική Μακεδονία Θράκη”.
 2. Μείωση τιμής εισιτηρίου παροχής συγκοινωνιακού έργου Δήμου Κομοτηνής.
 3. Καθορισμός στάσεων επιβίβασης-αποβίβασης φοιτητών από την πόλη της Κομοτηνής προς την Πανεπιστημιούπολη και αντιστρόφως.
 4. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 91/2017 ΑΔΣ περί επιχορήγησης προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής.
 5. Αντικατάσταση μελών της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού Δήμου Κομοτηνής.
 6. Καθορισμός και επαναπροσδιορισμός σχολικών περιφερειών Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Κομοτηνής.
 7. Έγκριση των απολογισμών, των σχολικών επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης των δημοσίων σχολείων, καθώς και των απολογισμών των σχολικών εφορειών των μειονοτικών σχολείων, του Δήμου Κομοτηνής, για τη χρήση του έτους 2016.
 8. Συνέχιση ή μη μισθωτικής σχέσης επί μισθώσεως αγροτεμαχίων της Τοπικής Κοινότητας Νέου Σιδηροχωρίου (οικισμού Νέας Αδριάνης) του Δήμου Κομοτηνής σε κληρονόμο του αρχικού μισθωτή λόγω θανάτου.
 9. Μεταβίβαση ή μη εν όλω της μισθωτικής σχέσης επί μισθώσεως δύο (2) αγροτεμαχίων συνολικού εμβαδού 24,20 στρεμ. ευρισκομένων στη θέση “ΥΨΩΜΑ ΚΑΛΑΜΟΚΑΣΤΡΟΥ” και “ΥΨΩΜΑ ΜΙΚΡΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ” της Τοπικής Κοινότητας Νέου Σιδηροχωρίου του Δήμου Κομοτηνής.
 10. Υποβολή Τριμηνιαίας έκθεσης υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου Α΄τριμήνου 2017 (αριθμ. 123/2017 ΑΟΕ).
 11. Έγκριση δαπανών μετακίνησης για την πληρωμή εξόδων κίνησης και ημερήσιας εκτός έδρας αποζημίωσης υπαλλήλων του Δήμου Κομοτηνής για υπηρεσιακούς λόγους.
 12. Διακοπή συνδρομής στο νομικό περιοδικό «Δελτίο Εργατικής Νομοθεσίας».
 13. Έγκριση ή μη προσφυγής στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την “Προμήθεια ανταλλακτικών για τη συντήρηση και επισκευή των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Κομοτηνής”, για 1 έτος.
 14. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού ιδιωτικού δικαίου με σύμβαση μίσθωσης έργου για το 2017.
 15. Τροποποίηση της 138/2016 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς τον ορισμό μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου στην επιτροπή παραλαβής του έργου: «Ολοκλήρωση πεζοδρομήσεων στη Ν. Μοσυνούπολη και σύνδεση με το αστικό κέντρο της πόλης».
 16. Έγκριση παραλλαγής δικτύου φωτισμού στην Κομοτηνή στο πλαίσιο του έργου: «Κατασκευή τμημάτων οδών Θάσου-Παριανού-Σικελιανού-Πουρνάρα» και πληρωμής του αναλογούντος ποσού.
 17. Εξέταση της ένστασης της Τεχνικής Εργοληπτικής Εταιρείας με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.». – Έγκριση ή μη του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Δήμου Κομοτηνής».
 18. Διακοπή ή μη κυκλοφορίας-στάσης-στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Κούλογλου, με σκοπό την παραχώρηση οδοστρώματος για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων ΚΥΕ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

- Χορηγούμενη-

 ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ

- Χορηγούμενη-

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

 

Διαβασε και αυτο

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

- Χορηγούμενη -
error: Content is protected !!