Συνεχίζει να βάλλει κατά των χρυσωρυχείων ο Ε. Λαμπάκης (video)

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, επιμένει στο  να μην επιτρέψει την εξόρυξη χρυσού στην περιοχή, και το εννοεί. Απόδειξη, τα όσα είπε στην επιτετραμμένη της Πρεσβείας του Καναδά στην Ελλάδα, κα Debbie DesRosiers, κατά την συνάντηση που είχαν το πρωί της Δευτέρας, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Η “κόντρα” του Δημάρχου με την Καναδική  EL DORADO GOLD, καλά κρατεί, και το διαμηνύει με κάθε ευκαιρία.

«Δεν είμαι ήρωας, αλλά θα προσπαθήσω να αποτρέψω αυτή την επιζήμια για τον λαό του Δήμου μου αλλά και τον λαό ολόκληρης της Θράκης
επένδυση, θυσιάζοντας και τη ζωή μου αν χρειαστεί», δήλωσε ο Δήμαρχος.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως, στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, κάποιοι ως μονάδες αλλά ως και σχηματισμοί, θέλουν τα χρυσωρυχεία .    Έστρεψε δε τα βέλη του, και σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης , τα οποία όπως ο ίδιος είπε “Προβάλλουν ευθέως και ανερυθρίαστα την δημιουργία αυτής της καταστροφικής επένδυσης. Αυτά τα μέσα,ευτυχώς λίγα, θέλουν να λεν ότι υπάρχουν και ζουν για να προστατεύουν τα συμφέροντα ενός πληροφορημένου λαού. Δυστυχώς παραπληροφορούν και είναι η καταστροφείς και οι εχθροί του λαού”

Χορηγούμενη