ΑρχικήΕιδήσειςΕλλαδαSelf test: Επέκταση διάθεσης στα παιδιά 5 έως 11 ετών

Self test: Επέκταση διάθεσης στα παιδιά 5 έως 11 ετών

Επεκτείνεται η διάθεση των self test για τον κορονοϊό μηνός Ιουλίου και για τις ηλικίες από 5 έως 11 ετών, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.

Η διάθεση θα γίνεται μέσω των φαρμακείων μέχρι την Παρασκευή 16/7, ενώ δικαιούχοι των τεσσάρων (4) αυτοδιαγνωστικών τεστ του τρέχοντος μηνός είναι, πλέον:

«Όλα τα άτομα ηλικίας 5-11 ετών, εφόσον οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους διαθέτουν ΑΜΚΑ ή ΠΑΥΠΑΑ ή ΠΑΜΚΑ (η παραλαβή θα γίνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα).

Όλα τα άτομα ηλικίας 12-17 ετών, εφόσον οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους διαθέτουν ΑΜΚΑ ή ΠΑΥΠΑΑ ή ΠΑΜΚΑ (η παραλαβή θα γίνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα).

Όλα τα άτομα ηλικίας 18-30 ετών, εφόσον διαθέτουν ΑΜΚΑ ή ΠΑΥΠΑΑ ή ΠΑΜΚΑ.
Όλοι οι εργαζόμενοι ιδιωτικού και δημόσιου τομέα».

Επισημαίνεται, τέλος, πως «οι πολίτες οι οποίοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, εξαιρούνται της υποχρέωσης».

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια