Την Κομοτηνή επέλεξε για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Η παρουσίαση του συνδυασμού, με το όνομα, “Περιφερειακή Σύνθεση” έγινε στο κτίριο της Λέσχης Κομοτηναίων, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη να δηλώνει πως  πρόκειται για έναν συνδυασμό, πάνω από πολιτικά κόμματα και έξω από προσωπικές στρατηγικές και μεθοδευμένες πολιτικές φιλοδοξίες.

Με μια πρόταση που έρχεται να συνθέσει ανθρώπους, ιδέες, προτάσεις, απόψεις, δυνάμεις από κάθε γωνιά της περιφέρειας που θα κερδίσει την επιστοσύνη των πολιτών και θα παράξει έργο για την Περιφέρεια.

Το evros24.gr μετέδωσε ζωντανά την εκδήλωση μέσα από την σελίδα μας στο Facebook

“Η Περιφέρεια έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα και ρήξη με τη μετριότητα. Η Περιφέρειά μας πρέπει να αλλάξει, και θα αλλάξει πορεία.”

Η Περιφέρεια δεν αλλάζει με κομματικές εμμονές και χρίσματα, χρειάζεται σύνθεση ανθρώπων, ιδεών, και δυνάμεων χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χριστόδουλος Τοψίδης, αφήνοντας αιχμές για την παρούσα διοίκηση της ΑΜΘ.

Ανάμεσά τους οι εν ενεργεία χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας και Δράμας Θόδωρος Μαρκόπουλος και Αργύρης Πατακάκης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, πρώην Αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι όπως οι Κωνσταντίνος Εξακουστός, Μιχάλης Αμοιρίδης, Σταύρος Καβαρατζής, Ιρφάν Χατζηγκενέ κ.α., ο Δήμαρχος Σουφλίου Ευάγγελος Πουλιλιός, πρώην δήμαρχοι, υποψήφιοι δήμαρχοι, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Ζαμπούκης και ο Βαγγέλης Μυτιληνός, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, Πρόεδροι και εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, υποστηρικτές και φίλοι του συνδυασμού.

Βιογραφικό Σημείωμα Χριστόδουλου Τοψίδη

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας. Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση (Σχολή Δέλτα) στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοχος ΜΒΑ Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.).

Σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε διάφορους τομείς του εμπορίου και των υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ειδικότερα, διατηρεί έναν πολυχώρο εκδηλώσεων, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, συμβουλευτική εταιρεία επιχειρήσεων, γραφείο έκδοσης visa και μεσιτικό γραφείο.

Από το έτος 2011 είναι Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου ενώ το έτος 2018 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επίσης διατελεί ως:

  • Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΈΒΡΟΥ»
  • Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου από το έτος 2009 έως σήμερα
  • Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδας από το έτος 2010 έως σήμερα
  • Μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης
  • Μέλος του ΔΣ της «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΜΕ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ.

Είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών.