Γιάννης Σαρρίδης: “Αισθάνομαι έτοιμος να προσφέρω για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μου” -video

Ο Γιάννης Σαρρίδης  είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την Παράταξη “Πόλη και Πολίτης” του Βαγγέλη Λαμπάκη και φιλοξενήθηκε στο evros24.gr από τον Σάκη Σταυρίδη για να του δοθεί η ευκαιρία να συστηθεί στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης.

Είναι ένας νέος άνθρωπος, λογιστής φοροτεχνικός Α τάξης στο επάγγελμα, που έχει μεγαλώσει και δραστηριοποιείται στην Αλεξανδρούπολη και πατέρας δύο παιδιών.

Το ενδιαφέρον για την πολιτική και κυρίως για την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε, όπως λέει ο ίδιος από τα εφηβικά του χρόνια και πιστεύει πως πάντα υπάρχει χώρος για τους νέους ανθρώπους, με νέες ιδέες που μπορούν να συνδυαστούν με την εμπειρία των παλιότερων.

«Χρειαζόμαστε φρέσκες ιδέες. Αναγνωρίζω το τεράστιο έργο της παράταξης «πόλη και Πολίτες» μέχρι σήμερα αλλά καλό θα είναι να ανανεωθεί και με νέα πρόσωπα. Παρακολουθώ τον Βαγγέλη Λαμπάκη εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που έδωσε τα πάντα για την πόλη. Πήγα μόνος μου και τον βρήκα και του ζήτησα να συμμετέχω στην παράταξή του, αν και είχα προτάσεις κι από άλλους υποψήφιους δημάρχους» είπε ο Γιάννης Σαρρίδης.

Αναφερόμενος στο πρόσωπο του Ευάγγελου Λαμπάκη, τον χαρακτήρισε δυναμικό, οραματιστή, που έχει ήδη δείξει το έργο του, φιλικό, άνθρωπο που δίνει ευκαιρίες στους νέους.

Ο Γιάννης Σαρρίδης μέσα από την επαγγελματική του ενασχόληση γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα των πολιτών αλλά και τις δυσκολίες των επιχειρηματιών της πόλης. Έτσι πιστεύει πως η επαγγελματική του ιδιότητα τον βοηθά και στην κατανόηση της διαχείρισης ενός δήμου.

Αναφερόμενος στα προβλήματα που χρίζουν επίλυσης, αναφέρθηκε στο θέμα της στάθμευσης των αυτοκινήτων, εκφράζοντας την άποψη πως «το πάρκινγκ πίσω από το γήπεδο «Φώτης Κοσμάς» πέτυχε, αλλά καλό θα είναι να φύγει το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης. Πιστεύω πως θα πρέπει να πεζοδρομηθεί όλη η παλιά αγορά της πόλης» σημείωσε.

Αναφέρθηκε ακόμα στο μεγάλο έργο της τηλεθέρμανσης που θα πρέπει να ολοκληρωθεί, το σφαγείο Φερών, την ανάπτυξη των θερμών λουτρών της Τραϊανούπολης και την μεγαλύτερη τουριστική προβολή της Αλεξανδρούπολης.

Ο ίδιος εάν εκλεγεί, θα θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του δημάρχου για να προσφέρει από όποια θέση του ζητηθεί. «Αν ο δήμαρχος κρίνει ότι είμαι ικανός να αναλάβω κάτι, θα το κάνω. Δεν με τρομάζει η δουλειά» επεσήμανε.

Σχολίασε ακόμα την προεκλογική περίοδο και εξέφρασε την πίστη ότι η παράταξη «Πόλη και Πολίτες» θα κερδίσουν την εκλογική κούρσα από την 1η Κυριακή.

Απευθυνόμενος στους πολίτες είπε πως θα ήθελε να τον ψηφίσουν, γιατί είναι ένας άνθρωπος οραματιστής, έτοιμος να δουλέψει για το μέλλον της πόλης, δεν θα υποσχεθεί πράγματα που δεν μπορεί να πραγματοποιήσει και να δεν κάνει προσωπικές χάρες.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Γιάννης Σαρρίδης: