ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΠραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη λαπαροσκοπική υστερεκτομή στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη λαπαροσκοπική υστερεκτομή στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Για πρώτη φορά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία λαπαροσκοπική υστερεκτομή από την ομάδα του καθηγητή Νίκου Νικολέττου χθες Δευτέρα 14 Μαρτίου 2023.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και λαπαροσκοπική ινομυωματεκτομή σε συνδυασμό με αφαίρεση κύστεως όπως και επίσης ακόμη μια λαπαροσκοπική αφαίρεση πολλαπλών ινομυωμάτων.

“Ευχαριστούμε και δημόσια τον Αν. Καθ. κο Δανιηλίδη για την πολύτιμη βοήθεια του” αναφέρει ανακοίνωση της ομάδας του καθηγητή Νίκου Νικολέττου.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια