Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γ. Ζαμπούκη “Δήμος για όλους -Πρώτα Εσύ” (βίντεο)

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Δήμος για όλους -Πρώτα Εσύ“, του υποψηφίου δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 2 Απριλίου 2019 στην Λεωφόρο Δημοκρατίας και Ψαρών γωνία στην Αλεξανδρούπολη με την παρουσία πλήθους κόσμου.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε ένας μικρός χαιρετισμός του Γιάννη Ζαμπούκη, όπου εξέφρασε τις ευχαριστίες που προς τους πολίτες που τον τίμησαν με την παρουσία τους. “Γνωρίζω ότι είστε όλοι εδώ όχι μόνο για μένα, αλλά για να γυρίσουμε όλοι μαζί σελίδα στην Αλεξανδρούπολη. Για να δημιουργήσουμε ένα δήμο μακριά από την αλαζονεία της κεντρικής εξουσίας. Να σηκώσουμε το ανάστημα της Αλεξανδρούπολης πολύ ψηλά”, είπε μεταξύ άλλων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης, ανέφερε ακόμα πως έχει ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο για το δήμο της Αλεξανδρούπολης και παρουσίασε τον 53ο υποψήφιο που είναι ο Δημήτρης Κολιός, πρώην αντιδήμαρχος και δημοσιογράφος.

Επίσης ευχαρίστησε για την παρουσία τους ξεχωριστά, τους υποψήφιους Περιφερειάρχες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλο Τοψίδη και Κώστα Σιμιτσή, καθώς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης του Ευάγγελο Μυτηλινό  της παράταξης “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση”. 

Παρόντες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράτασης “Δήμος για όλους -Πρώτα Εσύ” ήταν ακόμα οι κύριοι Γιώργος Ντόλιος και Απόστολος Φωτιάδης, ο πρώην περιφερειάρχης Γιώργος Μινόπουλος και πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Τέλος ο Γιάννης Ζαμπούκης, ανακοίνωσε πως την Πέμπτη 23 Μαΐου και ώρα 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία του Πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας στην Αλεξανδρούπολη.