Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025
28.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΠινακίδα στην Εγνατία για... κουίζ: Βρείτε το λάθος!

Πινακίδα στην Εγνατία για… κουίζ: Βρείτε το λάθος!

Είμαστε σίγουροι ότι την συγκεκριμένη πινακίδα που βρίσκεται στην Εγνατία οδό μετά την έξοδο του αεροδρομίου με κατεύθυνση προς Αλεξανδρούπολη από τους Κήπους, την έχετε δει πολλές φορές, μια και βρίσκεται για χρόνια εκεί, αλλά όπως κι εμείς δεν την… προσέξατε.

Γιατί αν τη δούμε προσεχτικά θα “ανακαλύψουμε” ότι είναι λάθος. Γράφει: 60 χιλ. για Κομοτηνή, 16 χιλ για νοσοκομείο και… 26 χιλ. για Αλεξανδρούπολη!!!

Όμως όλοι ξέρουμε πως το νοσοκομείο βρίσκεται μετά την Αλεξανδρούπολη στη διαδρομή προς  Κομοτηνή που απέχει από την Αλεξανδρούπολη 60 χιλιόμετρα.

Άλλωστε από το σημείο που βρίσκεται η πινακίδα, η Αλεξανδρούπολη και ο κόμβος που οδηγεί στην πόλη από τα στρατόπεδα είναι ορατή με γυμνό μάτι. Κι επειδή κάναμε τον κόπο να μετρήσουμε την απόσταση από την πινακίδα έως τον κόμβο αυτό, σας λέμε ότι είναι μόλις 7 χιλιόμετρα.

Κι ας πούμε πως για εμάς τους Εβρίτες που κάνουμε τακτικά αυτή τη διαδρομή δεν έχει σημασία τη γράφει η πινακίδα. Όμως οι ξένοι επισκέπτες της περιοχής, που τους ενδιαφέρει να γνωρίζουν την απόσταση που έχουν να διανύσουν για να φτάσουν στην Αλεξανδρούπολη ή και στο νοσοκομείο και εμπιστεύονται τις ενδείξεις των πινακίδων είναι σίγουρο ότι μπερδεύονται.

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πως μετρήθηκε η απόσταση και πως γράφτηκε η πινακίδα, όπως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και αν θα διορθωθεί.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Εξαφάνιση του Χυτούδη – Περούδη Χαράλαμπου – Χρυσοβαλάντη στην Αθήνα

Ο Χυτούδης – Περούδης Χαράλαμπος – Χρυσοβαλάντης, 37 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή της πλατείας...

Αλεξανδρούπολη: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην ανατολική είσοδο -video

Στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην ανατολική...

Αλεξανδρούπολη: Εγκαταλείφθηκε το εμβληματικό έργο τηλεθέρμανσης Φερών – 10 εκατ. ευρώ για άλλα έργα

Την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της εταιρείας «ΤΑΡ AG» ενέκρινε...

Διαγωνισμός: Κερδίστε εισιτήρια για την παράσταση “Ο Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων” στο Θέατρο Αλτιναλμάζη

Ο Ελλάδα 104 σας χαρίζει εισιτήρια για τη θεατρική παράσταση «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων»...

Παρόμοια