Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2025
7.6 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΠεριοδεία Σ. Δευτεραίου σε ΔΕΗ και ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης

Περιοδεία Σ. Δευτεραίου σε ΔΕΗ και ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Δευτεραίος πραγματοποίησε περιοδεία στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ και της ΔΕΗ.

Τα προβλήματα στη ΔΕΥΑΑ παραμένουν τα ίδια και πιο οξυμένα, μάλιστα, από την τελευταία επίσκεψή μας πριν από λίγους μήνες.

Το προσωπικό μειώνεται διαρκώς, λόγω συνταξιοδοτήσεων, χωρίς να αναπληρώνεται και είναι μεγάλη η ανάγκη για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε μια περίοδο πολύ αυξημένων αναγκών και λόγω των επιπτώσεων της πρόσφατης καταστροφικής πυρκαγιάς. Επιπλέον υπάρχει ανάγκη λήψης ΑΜΕΣΩΝ μέτρων ώστε να καθαριστεί η περιοχή γύρω από τον υδροταμιευτήρα , να γίνουν αντιδιαβρωτικά, αντιπλημμυρικά έργα για να μην επηρεαστεί η ποιότητα του νερού, για να μην φτάσουμε στο σημείο να υδροδοτηθεί η πόλη από γεωτρήσεις.

Επιπλέον, αρχικά οι δημότες των οικισμών του δήμου Αλεξανδρούπολης θα πρέπει να περιμένουν αυξήσεις στην τιμή του νερού από 0,65 ευρώ/κυβικό σε 0,80 ευρώ/κυβικό σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις του προέδρου της Επιχείρησης, δηλ. από 40 – 50 ευρώ στα 80 ευρώ τον χρόνο.

Οι εκρηκτικές αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος που γίνονται θηλιά σε κάθε λαϊκό νοικοκυριό είναι οι ίδιες και στην ΔΕΥΑΑ η οποία κατά τον γνωστό τρόπο τις φορτώνει στους δημότες.
Το νερό και ρεύμα είναι κοινωνικά αγαθά και δεν πρέπει να τα στερείται κανένας……
Καλούμε το λαό να μην αρκείται στα ελάχιστα, να πει φτάνει πια και να αναδείξει δημοτική αρχή τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αλεξανδρούπολη: Προφυλακίστηκε η μητέρα του 3χρονου που πέθανε από ασιτία

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση της νεαρής μητέρας...

Ένταση στην οδό Άβαντος: Παρέμβαση αστυνομίας μετά από φασαρία στο σπίτι της οικογένειας (Την Τρίτη η απολογία της μητέρας του 3χρονου)

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην οδό Άβαντος, στην Αλεξανδρούπολη, έξω από το...

Έβρος: Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή – Μετέφερε 9 μη νόμιμους μετανάστες με Ι.Χ.

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού διακινητή προχώρησαν σήμερα το πρωί, 22 Δεκεμβρίου 2025, αστυνομικοί του...

Σουφλί: Τα Στρουμφάκια «εισβάλλουν» στο Τζίβρε – Το «Σαν Παραμύθι» επιστρέφει με μπλε χριστουγεννιάτικη αποστολή

Το Σουφλί ετοιμάζεται να φορέσει… μπλε σκούφο, καθώς το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο «Σαν...

Παρόμοια